לחם בירה ואגוזים
לחם שמכינים בכיף, בלי הכנות מוקדמות. מלא בטעם עמוק של חורף
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לתבנית אינגליש קייק גדולה:
- 1/2 קילו קמח
- 1 שקית אבקת אפייה
- 1/2 ליטר בירה שחורה מאלט
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כוס סילאן, או דבש או סוכר
- 1/2 כוס אגוזי מלך
אופן ההכנה
- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות למשך 15 דקות.
- 2. מערבבים את כל החומרים ויוצקים לתבנית משומנת או מרופדת בנייר אפייה משומן.
- 3. אופים 45 דקות עד שהלחם אפוי והוא שחום יפה.
- * הערה: אפשר בהחלט להחליף את האגוזים בערמונים.