- 1. שמים בקערה את כל חומרי קבוצה 1 ומערבבים ידנית.
-
- 2. מקציפים בקערה נפרדת את חומרי קבוצה 2 (חלבונים, סוכר ושמנת) עד לקבלת קצף יציב.
-
- 3. מקפלים את קבוצה 2 ל קבוצה 1 לקבלת קרם המסקרפונה.
-
- 4. שמים את כל חומרי הסירופ בקלחת ומחממים מעט עד שהסוכר יימס. מסירים מהאש.
-
- 5. מכינים 5 כלים עמוקים (כמו של גלידה או מוס). שמים בתוך כל כוס, עד ל ¾ גובהה, 2 ביסקוצ'ים שנטבלו בסירופ הבירה והאספרסו שהכנו ואז מוסיפים קרם מסקרפונה.
-
- 6. שמים בכל כוס מעל קרם המסקרפונה מעט מהשמנת המוקצפת.
-
- 7. מעל השמנת המוקצפת מפזרים שבבי שוקולד מריר.