פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      בירמיסו

      המתכון באדיבות "תל אביב ברוהאוס – מסעדה במבשלת בירה".

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      בירה של תל אביב ברוהאוס (מאתר המסעדה) לא לשימוש (אסור להשתמש)
      בירה של תל אביב ברוהאוס (מאתר המסעדה) לא לשימוש (אסור להשתמש)

      מצרכים

      • חומרים ל-5 מנות
      • קבוצה 1
      • 100 גר' גבינת מסקרפונה של גד
      • 1/3 כוס יין מרסלה
      • ½ כפית תמצית וניל
      • 3 כפות שמנת מתוקה
      • קבוצה 2
      • 2 חלבונים
      • 4 כפות סוכר
      • 1 כוס שמנת מתוקה מוקצפת
      • 100 גר' שוקולד מריר קצוץ לשבבים
      • 10 יח' ביסקוצ'ים (lady fingers)
      • לסירופ:
      • 5 כפות סוכר
      • 1/3 כוס מים
      • 1/3 כוס בירה שחורה (מאלט)
      • 3/4 כוס אספרסו חם (אפשר גם קפה נמס עם מים בלי חלב)

      אופן ההכנה

      • 1. שמים בקערה את כל חומרי קבוצה 1 ומערבבים ידנית.
      • 2. מקציפים בקערה נפרדת את חומרי קבוצה 2 (חלבונים, סוכר ושמנת) עד לקבלת קצף יציב.
      • 3. מקפלים את קבוצה 2 ל קבוצה 1 לקבלת קרם המסקרפונה.
      • 4. שמים את כל חומרי הסירופ בקלחת ומחממים מעט עד שהסוכר יימס. מסירים מהאש.
      • 5. מכינים 5 כלים עמוקים (כמו של גלידה או מוס). שמים בתוך כל כוס, עד ל ¾ גובהה, 2 ביסקוצ'ים שנטבלו בסירופ הבירה והאספרסו שהכנו ואז מוסיפים קרם מסקרפונה.
      • 6. שמים בכל כוס מעל קרם המסקרפונה מעט מהשמנת המוקצפת.
      • 7. מעל השמנת המוקצפת מפזרים שבבי שוקולד מריר.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -