וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בירמיסו

המתכון באדיבות "תל אביב ברוהאוס – מסעדה במבשלת בירה".

מתכון מאת: מערכת וואלה

בירה של תל אביב ברוהאוס (מאתר המסעדה) לא לשימוש. אסור להשתמש
בירה של תל אביב ברוהאוס (מאתר המסעדה) לא לשימוש

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-5 מנות
  • קבוצה 1
  • 100 גר' גבינת מסקרפונה של גד
  • 1/3 כוס יין מרסלה
  • ½ כפית תמצית וניל
  • 3 כפות שמנת מתוקה
  • קבוצה 2
  • 2 חלבונים
  • 4 כפות סוכר
  • 1 כוס שמנת מתוקה מוקצפת
  • 100 גר' שוקולד מריר קצוץ לשבבים
  • 10 יח' ביסקוצ'ים (lady fingers)
  • לסירופ:
  • 5 כפות סוכר
  • 1/3 כוס מים
  • 1/3 כוס בירה שחורה (מאלט)
  • 3/4 כוס אספרסו חם (אפשר גם קפה נמס עם מים בלי חלב)

אופן ההכנה

  • 1. שמים בקערה את כל חומרי קבוצה 1 ומערבבים ידנית.
  • 2. מקציפים בקערה נפרדת את חומרי קבוצה 2 (חלבונים, סוכר ושמנת) עד לקבלת קצף יציב.
  • 3. מקפלים את קבוצה 2 ל קבוצה 1 לקבלת קרם המסקרפונה.
  • 4. שמים את כל חומרי הסירופ בקלחת ומחממים מעט עד שהסוכר יימס. מסירים מהאש.
  • 5. מכינים 5 כלים עמוקים (כמו של גלידה או מוס). שמים בתוך כל כוס, עד ל ¾ גובהה, 2 ביסקוצ'ים שנטבלו בסירופ הבירה והאספרסו שהכנו ואז מוסיפים קרם מסקרפונה.
  • 6. שמים בכל כוס מעל קרם המסקרפונה מעט מהשמנת המוקצפת.
  • 7. מעל השמנת המוקצפת מפזרים שבבי שוקולד מריר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully