- 1. מחממים תנור ל-230 מעלות.
-
- 2. מנפים יחד לתוך קערה את הקמח והמלח.
-
- 3. מוסיפים את העירית. מוסיפים את רוב הגבינה והרוויון ושומרים בצד מעט רוויון ומעט גבינה.
-
- 4. מערבבים את תכולת הקערה רק עד שנוצר בצק. יש להקפיד לא ללוש יתר על המידה, הבצק צריך להיות רך אבל לא רטוב מדי.
-
- 5. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומקמחים בקמח חיטה רגיל. משטחים את הבצק על נייר האפייה ויוצרים ממנו ריבוע מקומח בגובה 4 ס"מ לערך.
-
- 6. חותכים את הבצק לריבועים קטנים, חשוב לשמור על מרווחים בין כל לחמניה ולחמניה. מורחים את ריבועי הסקונס ברוויון, מפזרים מעט גבינה מגוררת מלמעלה.
-
- 7. מעבירים לתבנית על נייר אפייה במשך 15-17 דקות בשליש התחתון של התנור ומגישים מיד.