וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מיני סקונס

ארז קומרובסקי לוקח 5 מוצרים שיש לכל אחד בבית ומתקתק מהם לחמניות סקונס מהירות ואווריריות עם עשבים וגבינה. מומלץ ליצור לחמניות קטנות שיהיו אידיאליות לאכילה.

מתכון מאת: ארז קומוקובסקי, מערכת וואלה

סקונס גבינה מהירים  משלושה מרכיבים של מירב שיינר. נמרוד סונדרס
סקונס גבינה מהירים משלושה מרכיבים של מירב שיינר

מצרכים למתכון

  • ל-25-30 סקונס:
  • 500 גרם קמח תופח (3.5 כוסות)
  • 1/2 1 כפית מלח
  • 3 כפות עירית קצוצה דק (אפשר להמיר בבצל ירוק/בזיליקום/עלי זעתר/אורגנו)
  • 2 כוסות ריוויון/ יוגורט (400 גרם)
  • 150-200 גרם גבינת צ'דר מיושנת מגוררת (אפשר להמיר בפרמזן/פקורינו/ גבינה בולגרית)
  • קמח רגיל

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-230 מעלות.
  • 2. מנפים יחד לתוך קערה את הקמח והמלח.
  • 3. מוסיפים את העירית. מוסיפים את רוב הגבינה והרוויון ושומרים בצד מעט רוויון ומעט גבינה.
  • 4. מערבבים את תכולת הקערה רק עד שנוצר בצק. יש להקפיד לא ללוש יתר על המידה, הבצק צריך להיות רך אבל לא רטוב מדי.
  • 5. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומקמחים בקמח חיטה רגיל. משטחים את הבצק על נייר האפייה ויוצרים ממנו ריבוע מקומח בגובה 4 ס"מ לערך.
  • 6. חותכים את הבצק לריבועים קטנים, חשוב לשמור על מרווחים בין כל לחמניה ולחמניה. מורחים את ריבועי הסקונס ברוויון, מפזרים מעט גבינה מגוררת מלמעלה.
  • 7. מעבירים לתבנית על נייר אפייה במשך 15-17 דקות בשליש התחתון של התנור ומגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully