פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מיני סקונס

      ארז קומרובסקי לוקח 5 מוצרים שיש לכל אחד בבית ומתקתק מהם לחמניות סקונס מהירות ואווריריות עם עשבים וגבינה. מומלץ ליצור לחמניות קטנות שיהיו אידיאליות לאכילה.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סקונס גבינה מהירים משלושה מרכיבים של מירב שיינר (נמרוד סונדרס)
      סקונס גבינה מהירים משלושה מרכיבים של מירב שיינר (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-25-30 סקונס:
      • 500 גרם קמח תופח (3.5 כוסות)
      • 1/2 1 כפית מלח
      • 3 כפות עירית קצוצה דק (אפשר להמיר בבצל ירוק/בזיליקום/עלי זעתר/אורגנו)
      • 2 כוסות ריוויון/ יוגורט (400 גרם)
      • 150-200 גרם גבינת צ'דר מיושנת מגוררת (אפשר להמיר בפרמזן/פקורינו/ גבינה בולגרית)
      • קמח רגיל

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-230 מעלות.
      • 2. מנפים יחד לתוך קערה את הקמח והמלח.
      • 3. מוסיפים את העירית. מוסיפים את רוב הגבינה והרוויון ושומרים בצד מעט רוויון ומעט גבינה.
      • 4. מערבבים את תכולת הקערה רק עד שנוצר בצק. יש להקפיד לא ללוש יתר על המידה, הבצק צריך להיות רך אבל לא רטוב מדי.
      • 5. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומקמחים בקמח חיטה רגיל. משטחים את הבצק על נייר האפייה ויוצרים ממנו ריבוע מקומח בגובה 4 ס"מ לערך.
      • 6. חותכים את הבצק לריבועים קטנים, חשוב לשמור על מרווחים בין כל לחמניה ולחמניה. מורחים את ריבועי הסקונס ברוויון, מפזרים מעט גבינה מגוררת מלמעלה.
      • 7. מעבירים לתבנית על נייר אפייה במשך 15-17 דקות בשליש התחתון של התנור ומגישים מיד.

      עוד מתכוני מאפים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -