פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוגיות בריאות ללא גלוטן

      10 מדרגים / 3.34 כוכבים

      תמרים ואגוזים במאפיית לחם יין (יח
      תמרים ואגוזים במאפיית לחם יין (יח"צ , צילום: דרור עינב)

      מצרכים

      • ל-50 עוגיות
      • 100 גרם חלבון ביצה ( מתוך 3 ביצים בגודל L)
      • 100 גרם סוכר
      • 150 גרם שקדים פרוסים
      • 150 גרם אגוזים מרוסקים
      • 150 גרם מחית תמרים (1/4 בלוק)
      • 50 גרם גרעיני דלעת
      • 25 גרם שומשום

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים במיקסר את החלבון והסוכר ערבוב איטי עד קבלת קציפה לבנה.
      • 2. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
      • 3. מרפדים את תבנית האפייה בנייר אפייה, ומחלקים את העיסה שהתקבלה לעוגיות בעזרת כפית ומסדרים על התבנית ברווחים של לפחות סנטימטר אחת מהשנייה.
      • 4. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 120 מעלות במשך 30 דקות ולאחר מכן, מגבירים את החום ל-150 מעלות ואופים 5 דקות נוספות.
      • 5. מצננים את העוגיות, ומגישים.

      עוד מתכוני פירות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -