וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגיות בריאות ללא גלוטן

מתכון מאת: מערכת וואלה

תמרים ואגוזים במאפיית לחם יין. צילום: דרור עינב,
תמרים ואגוזים במאפיית לחם יין/צילום: דרור עינב

מצרכים למתכון

  • ל-50 עוגיות
  • 100 גרם חלבון ביצה ( מתוך 3 ביצים בגודל L)
  • 100 גרם סוכר
  • 150 גרם שקדים פרוסים
  • 150 גרם אגוזים מרוסקים
  • 150 גרם מחית תמרים (1/4 בלוק)
  • 50 גרם גרעיני דלעת
  • 25 גרם שומשום

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים במיקסר את החלבון והסוכר ערבוב איטי עד קבלת קציפה לבנה.
  • 2. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
  • 3. מרפדים את תבנית האפייה בנייר אפייה, ומחלקים את העיסה שהתקבלה לעוגיות בעזרת כפית ומסדרים על התבנית ברווחים של לפחות סנטימטר אחת מהשנייה.
  • 4. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 120 מעלות במשך 30 דקות ולאחר מכן, מגבירים את החום ל-150 מעלות ואופים 5 דקות נוספות.
  • 5. מצננים את העוגיות, ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully