מתכונים חמים

עוגיית גרנולה עם אגוזים ותמרים

המתכון המושלם לעוגיות טעימות במיוחד, פריכות, ובלתי נשכחות, כאלה שכיף להכין יחד עם הילדים, ולדעת שהעוגיות שהם אוכלים הן בריאות מאוד.

מתכון מאת: ,מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

תמרים ואגוזים במאפיית לחם יין

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-50 עוגיות:
  • 270 גרם קוואקר
  • 180 גרם קמח מלא
  • 50 גרם אגוזים טחונים
  • 50 גרם מחית תמרים
  • 4 גרם אבקת סודה לשתייה
  • 5 גרם קינמון
  • רבע כפית מלח
  • 150 גרם חמאה
  • 130 גרם סוכר לבן
  • 130 גרם סוכר חום
  • 1 ביצה בגודל L

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את החמאה עם הסוכר במיקסר עם וו גיטרה כ-2 דקות לתערובת אחידה.
  • 2. מוסיפים את הביצה והמים וממשיכים לערבב. לאחר מכן מוסיפים את כל שאר המוצרים היבשים.
  • 3. מחלקים את הבצק לשלושה חלקים שווים ומגלגלים מהם נקניקיות.
  • 4. פורסים בסכין חדה לפרוסות בעובי 3-5 מ"מ.
  • 5. מניחים את העוגיות על תבנית האפייה המרופדת בנייר אפייה, במרווחים של 5 ס"מ אחת מן השנייה.
  • 6. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 170-175 מעלות במשך 10-12 דקות (תלוי בעוצמת התנור).
  • 7. מצננים למשך כמה דקות, ואוכלים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully