וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קאפקייקס הל, תפוז ומי וורדים

מתכון מאת: פליס גלזר, מערכת וואלה

קאפקייקס הל של פיליס גלזר. נמרוד סונדרס
קאפקייקס הל של פיליס גלזר

מצרכים למתכון

  • ל-18 מיני קאפקייקס
  • 1/2 1 כוסות קמח 70% מלא
  • 1/2 1 כפיות אבקת אפייה
  • 3/4 1 כפיות הל טחון
  • 1/4 כפית קינמון
  • קורט ציפורן
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 כוס סוכר קנים אורגני
  • 6 כפות (1/4 כוס +2 כפות) מיץ תפוזים סחוט טרי
  • 6 כפות שמן או חמאה מומסת
  • 1/2 כף קליפת תפוז מגוררת
  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת
  • 2 כפיות מי וורדים (או מי זאהר)
  • 1 כפית תמצית ווניל טבעי
  • 2 ביצים בינוניות, טרופות
  • 1/3 כוס פיסטוקים קלויים, קצוצים דק

אופן ההכנה

  • 1. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות. מרפדים 2 תבניות מיני-מאפין (12 שקעים כ"א) במיני מנג'טים.
  • 2. מנפים ביחד קמח, אבקת אפייה, הל, קינמון, קורט ציפורן ומלח בקערה גדולה. בוחשים פנימה את הסוכר.
  • 3. בקערה נפרדת, בעזרת מטרפה ידנית, טורפים מיץ תפוזים, שמן, קליפת תפוז ולימון, מי ורדים, תמצית וניל וביצים. יוצרים גומה באמצע החומרים היבשים ומוסיפים בהדרגה את תוכן קערת הנוזלים. מערבבים היטב עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה או עם כף עץ.
  • 4. בעזרת כפית או כף ממלאים את המנג'טים עד 3/4 גובה. מפזרים למעלה פיסטוקים קצוצים ואופים כ-15-18 דקות עד שמזהיבים קלות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully