- 1. לגנאש: מרתיחים שמנת מתוקה ושופכים על שוקולד מריר מפורק לקוביות. ממתינים דקה.
-
- 2. מערבבים בעזרת מטרפה להמסה מלאה של השוקולד. מצננים מעט ומכניסים למקרר ללילה.
-
- 3. למחרת מוציאים את הגנאש מהמקרר ומקציפים במיקסר כ-7 דקות עד שמתקבל קרם יציב. ניתן לשמור במקרר לאחר ההקצפה עד לבניית הקינוח.
-
- 4. לביסקוויט ז'קונט: טורפים ידנית 6 חלמונים עם 50 גרם סוכר עד שמתקבל קצף בהיר. מוסיפים פנימה אבקת שקדים ומערבבים בעזרת כף עץ (תתקבל תערובת סמיכה מאוד).
-
- 5. מוסיפים קורנפלור, קמח תפו"א, מלח וקקאו ולבסוף את השמן. מערבבים היטב כדי שלא יהיו גושים של בצק. מקציפים במיקסר במהירות גבוהה חלבונים עם יתר הסוכר לקצף רך אך יציב.
-
- 6. מוסיפים שליש מקצף החלבונים לתערובת החלמונים ומערבבים היטב כדי "להקליל" אותה. מוסיפים את יתר קצף החלבונים ומקפלים בעזרת לקקן. משטחים על תבנית ואופים כ-20 דקות ב180 מעלות. בודקים שמוכן ע"י נעיצת קיסם במרכז הביסקוויט.
-
- 7. לקראמבל: מערבבים בקערה קטנה אבקת שקדים, קקאו, קמח תפו"א, מלח וסוכר ומוסיפים פנימה את השמן. לשים בעזרת האצבעות עד שמתקבלים פרורים. מפזרים את הפרורים על תבנית אפיה ואופים 6 דקות ב-180 מעלות.
-
- 8. בניית הקינוח: קורצים מהביסקוויט 3 עיגולים ומניחים אחד מהם על צלחת. מעל משטחים מעט קרם גנאש ומעליו מפזרים אוכמניות וקראמבל, ממשיכים לבנות כך עוד שתי קומות ושומרים בקירור עד להגשה. ניתן לבנות את הקינוח בתוך כלי הגשה מרכזי (כמו טרייפל) או בכוסות אישיות.