- 1. מחממים תנור ל-175 מעלות. פורסים את התפוחים לפרוסות דקות (3 מ"מ עובי).
-
- 2. פותחים ומרדדים את בצק העלים. ממיסים את החמאה במיקרוגל, ומורחים אותה על גבי הבצק בעזרת מברשת. מורחים ביצה טרופה על הקצה הרחוק של הבצק.
-
- 3. חותכים לרצועות באורך 25 ס"מ ובעובי 4 ס"מ. זורים סוכר וקינמון.
-
- 4. "מרצפים" כל רצועה בפרוסות תפוח עץ. זורים עוד סוכר וקינמון.
-
- 5. מגלגלים כל רצועת בצק לשושנה, מדביקים את הקצה בעזרת הביצה המרוחה.
-
- 6. מכניסים לכוס נייר לאפייה, מפזרים סוכר וקינמון מלמעלה, ואופים עד להזהבה, כ-20 דקות. בתום האפייה ניתן לטפטף סירופ מייפל מלמעלה.