ירקות על הגריל
מלך הגריל דרור פילץ אוהב להגיש בשר יחד עם ירקות על הגריל. לדידו, "על האש" אמור להיות אירוח קל, וירקות על הגריל מהווים תוספת זריזה מבלי לעמוד שעות במטבח
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- בצלים ירוקים קטומים
- אספרגוסים קטומים
- פלפלים מסוג טינקרבל
- תפוחי אדמה קטנים מבושלים מעט ומעוכים
- פלפלים חריפים
- בייבי ברוקולי
- באקצ'וי פרוס לאורך (ללא חליטה)
- בייבי גזר טרי
- סלקים טריים
- פטריות
- במיה בעונה
- עגבניות שרי תמר עם השדרה
- משרה על בסיס שמן זית (הצעה: שמן זית, שיני שום קצוצות ועלי אורגנו קצוצים)
- מלח אטלנטי
- פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- 1. מניחים את הירקות על רשת הגריל. באמצעות מברשת, מושחים את הירקות במשרה.
- 2. בוזקים מעל מלח אטלנטי ופלפל שחור גרוס.
- 3. מורידים מהגריל כאשר הירקות משחימים.