- 1. מערבבים את כל חומרי המשרה בקערה קטנה.
-
- 2. מחממים את הפלנצ'ה היטב. המשטח חייב להיות רותח, אחרת הדג לא ייצלה כמו שצריך.
-
- 3. מניחים את הפילטים על הפלנצ'ה, כאשר העור כלפי מטה. באמצעות מברשת, מושחים את הדגים במשרה.
-
- 4. זמן הצלייה הוא קצר מאוד, ואורך כדקה אך תלוי גם בעובי הפילה. כעיקרון, יש להפוך את הדג כאשר שולי בשר הדג משנים את צבעם. הופכים את הדג, ומוודאים שהצד עם העור קיבל צריבה יפה וזהובה.
-
- 5. ממשיכים לצרוב את הדג למשך דקה. במידה ומעוניינים במידת עשיה וול דאן , אזי לאחר דקה יש להפוך בשנית את הדג כך שהצד עם העור פונה כלפי מטה, ולהמשיך לבשלו על צד זה (העור מהווה מעין חציצה ומונע את ייבוש הדג לחלוטין).