וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט צנוניות ויוגורט

בקיץ כל מה שהגוף זקוק לו הוא מזון קר, קל לבטן ומרענן. האוכל שעונה על הדרישות הוא סלט - עם יוגורט, עם אגוזים או קטניות. מתוך ספרה החדש של אביגיל מייזליק "פשוט טעים ובריא",

מתכון מאת: אביגיל מייזליק, מערכת וואלה

סלט צנונית ויוגורט, מתוך הספר "פשוט טעים ובריא" אביגיל מייזליק. דניאל לילה
סלט צנונית ויוגורט, מתוך הספר "פשוט טעים ובריא" אביגיל מייזליק

מצרכים למתכון

  • 2 כוסות צנוניות
  • 3 שיני שום כתושות
  • 4 גבעולי בצל ירוק
  • 4 כפות נענע, בזיליקום או כוסברה קצוצה
  • מיץ מלימון אחד
  • 3 כפות שמן זית
  • גביע יוגורט
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • אופן ההכנה:
  • 1. פורסים את הצנוניות לחצאים, וחותכים כל חצי לפרוסות דקות. קוצצים את עשבי התיבול ומערבבים בקערה את הצנוניות עם השום ועשבי התיבול.
  • 2. מערבבים יחד את מיץ הלימון, השמן, היוגורט, המלח והפלפל. טועמים, ואם יש צורך, מתקנים תיבול. יוצקים על הצנוניות. מגישים מיד.
  • 3. אם רוצים להגיש את הסלט בזמן מאוחר יותר, שומרים את הסלט מנוילן במקרר ואת הרוטב לחוד, ויוצקים אותו ממש
  • לפני ההגשה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully