וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רול ירקות תאילנדי

כמה דקות עבודה ומנת אירוח אסייתית מושלמת ובריאה כבר תוגש לאורחים

מתכון מאת: מערכת וואלה!

רול ירקות טבעוני. אפיק גבאי
רול ירקות טבעוני

מצרכים למתכון

  • ל-12 יחידות:
  • חבילת דפי אורז
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 שיני שום כתושות
  • 2 גזרים חתוכים למקלות דקיקים
  • 1 כף ג'ינג'ר קצוץ
  • 1 מלפפון חתוך למקלות
  • 1 ראש ברוקולי מפורק לפרחים קטנים
  • 1 ראש כרובית מפורק לפרחים קטנים
  • עלים מ-10 גבעולי בזיליקום חתוכים גס
  • לרוטב:
  • 1-2 כפות רוטב טריאקי
  • 1/2 כפית סויה שחורה
  • 2 כפיות סויה בהירה
  • 1 כף רוטב שזיפים
  • 1/2 כוס מים

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את חומרי הרוטב בקערה.
  • 2. משרים את דפי האורז בקערת מים פושרים למשך כדקה עד לריכוך.
  • 3. מחממים בווק 2 כפות שמן זית, ומטגנים את השום והג'ינג'ר כשתי דקות, מוסיפים את הגזר, פרחי הברוקולי והכרובית, ומטגנים 2 דקות נוספות. מוסיפים 1/2 כוס מים, את הברוקולי והבזיליקום ומבשלים עוד 10 דקות על אש בינונית. מורידים מהאש לקערה, ומקררים.
  • 4. מניחים במרכז כל דף אורז כף מהירקות, 3-4 מקלות מלפפון, ומגלגלים. סוגרים היטב את הרול, ובעזרת סכין חדה חוצים באלכסון. מעבירים לצלחת הגשה עם רוטב בקערית קטנה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully