פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      רול ירקות תאילנדי

      כמה דקות עבודה ומנת אירוח אסייתית מושלמת ובריאה כבר תוגש לאורחים

      2 מדרגים / 1 כוכבים

      רול ירקות טבעוני (אפיק גבאי)
      רול ירקות טבעוני (אפיק גבאי)

      מצרכים

      • ל-12 יחידות:
      • חבילת דפי אורז
      • 2 כפות שמן זית
      • 3 שיני שום כתושות
      • 2 גזרים חתוכים למקלות דקיקים
      • 1 כף ג'ינג'ר קצוץ
      • 1 מלפפון חתוך למקלות
      • 1 ראש ברוקולי מפורק לפרחים קטנים
      • 1 ראש כרובית מפורק לפרחים קטנים
      • עלים מ-10 גבעולי בזיליקום חתוכים גס
      • לרוטב:
      • 1-2 כפות רוטב טריאקי
      • 1/2 כפית סויה שחורה
      • 2 כפיות סויה בהירה
      • 1 כף רוטב שזיפים
      • 1/2 כוס מים

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים את חומרי הרוטב בקערה.
      • 2. משרים את דפי האורז בקערת מים פושרים למשך כדקה עד לריכוך.
      • 3. מחממים בווק 2 כפות שמן זית, ומטגנים את השום והג'ינג'ר כשתי דקות, מוסיפים את הגזר, פרחי הברוקולי והכרובית, ומטגנים 2 דקות נוספות. מוסיפים 1/2 כוס מים, את הברוקולי והבזיליקום ומבשלים עוד 10 דקות על אש בינונית. מורידים מהאש לקערה, ומקררים.
      • 4. מניחים במרכז כל דף אורז כף מהירקות, 3-4 מקלות מלפפון, ומגלגלים. סוגרים היטב את הרול, ובעזרת סכין חדה חוצים באלכסון. מעבירים לצלחת הגשה עם רוטב בקערית קטנה.

      עוד מתכוני ירקות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -