וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלסה קריאולה - רוטב ארגנטינאי

תכירו את הפאוור קאפל של דרום אמריקה: סלסה קריאולה אדומה עם עגבניות ופטרוזיליה שהולכת נפלא עם נקניקיה בלחמניה

מתכון מאת: גלאדיס גוטנמכר

צ'וריפאן- צ'ורירסו בבגט עם סלסה ארגננטינאית. דרור עינב,
צ'וריפאן- צ'ורירסו בבגט עם סלסה ארגננטינאית/דרור עינב

מצרכים למתכון

  • 2 שיני שום
  • 1 בצל בינוני
  • 1 פלפל אדום ביניני
  • 2 כפות פטרוזיליה
  • 2 עגבניות לא גדולות קלופות
  • 100 מ"ל (1/3 כוס) חומץ
  • 300 מ"ל (1/4 1 כוסות) שמן ניטרלי
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. קוצצים את כל הירקות דק: השום, הבצל, הפלפל, הפטרוזיליה והעגבניות.
  • 2. מערבבים את הירקות הקצוצים יחד עם החומץ, השמן והתבלינים ומעבירים לצנצנת אטומה.
  • 3. מגישים עם כל מנת בשר שאוהבים. ניתן לשמור בצנצנת סגורה במקרר עד שבוע.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully