פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלסה קריאולה - רוטב ארגנטינאי

      תכירו את הפאוור קאפל של דרום אמריקה: סלסה קריאולה אדומה עם עגבניות ופטרוזיליה שהולכת נפלא עם נקניקיה בלחמניה

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      צ'וריפאן- צ'ורירסו בבגט עם סלסה ארגננטינאית (יח
      צ'וריפאן- צ'ורירסו בבגט עם סלסה ארגננטינאית (יח"צ , דרור עינב)

      מצרכים

      • 2 שיני שום
      • 1 בצל בינוני
      • 1 פלפל אדום ביניני
      • 2 כפות פטרוזיליה
      • 2 עגבניות לא גדולות קלופות
      • 100 מ"ל (1/3 כוס) חומץ
      • 300 מ"ל (1/4 1 כוסות) שמן ניטרלי
      • מלח ופלפל

      אופן ההכנה

      • 1. קוצצים את כל הירקות דק: השום, הבצל, הפלפל, הפטרוזיליה והעגבניות.
      • 2. מערבבים את הירקות הקצוצים יחד עם החומץ, השמן והתבלינים ומעבירים לצנצנת אטומה.
      • 3. מגישים עם כל מנת בשר שאוהבים. ניתן לשמור בצנצנת סגורה במקרר עד שבוע.

      עוד מתכוני ירקות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -