סלסה קריאולה - רוטב ארגנטינאי
תכירו את הפאוור קאפל של דרום אמריקה: סלסה קריאולה אדומה עם עגבניות ופטרוזיליה שהולכת נפלא עם נקניקיה בלחמניה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 שיני שום
- 1 בצל בינוני
- 1 פלפל אדום ביניני
- 2 כפות פטרוזיליה
- 2 עגבניות לא גדולות קלופות
- 100 מ"ל (1/3 כוס) חומץ
- 300 מ"ל (1/4 1 כוסות) שמן ניטרלי
- מלח ופלפל
אופן ההכנה
- 1. קוצצים את כל הירקות דק: השום, הבצל, הפלפל, הפטרוזיליה והעגבניות.
- 2. מערבבים את הירקות הקצוצים יחד עם החומץ, השמן והתבלינים ומעבירים לצנצנת אטומה.
- 3. מגישים עם כל מנת בשר שאוהבים. ניתן לשמור בצנצנת סגורה במקרר עד שבוע.