וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלסת פלפלים חריפים לבשר

בדרום אמריקה נקניקיה בלחמניה לא שלמה בלי סלסה טובה לידה, רצוי סלסה חריפה של פלפלים ירוקים קצוצים והרבה שום

מתכון מאת: גלאדיס גוטנמכר

צ'וריפאן- צ'ורירסו בבגט עם סלסה ארגננטינאית. דרור עינב,
צ'וריפאן- צ'ורירסו בבגט עם סלסה ארגננטינאית/דרור עינב

מצרכים למתכון

  • 3 פלפלים ירוקים חריפים וטריים
  • 1 ראש שום טרי
  • 1 לימון
  • שמן זית
  • מלח

אופן ההכנה

  • 1. חוצים את הפלפלים, מנקים מעט מגרעינים (אם אוהבים מאוד חריף משאירים את הגרעינים) וקוצצים דק. אפשר גם לחתוך לפרוסות דקות.
  • 2. מקלפים את שיני השום וקוצצים דק.
  • 3. לתוך צנצנת מכניסים יחד את הפלפלים הקצוצים ושיני השם הקצוצות, סוחטים מעליהם מיץ לימון, מוסיפים שמן זית כמעט עד כיסוי ומתבלים במלח.
  • 4. מערבבים הכל ומגישים מעל הצ'וריסו עם סלסה קריאולה. ניתן לשמור סגור במקרר עד חודש.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully