סלסת פלפלים חריפים לבשר
בדרום אמריקה נקניקיה בלחמניה לא שלמה בלי סלסה טובה לידה, רצוי סלסה חריפה של פלפלים ירוקים קצוצים והרבה שום
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 3 פלפלים ירוקים חריפים וטריים
- 1 ראש שום טרי
- 1 לימון
- שמן זית
- מלח
אופן ההכנה
- 1. חוצים את הפלפלים, מנקים מעט מגרעינים (אם אוהבים מאוד חריף משאירים את הגרעינים) וקוצצים דק. אפשר גם לחתוך לפרוסות דקות.
- 2. מקלפים את שיני השום וקוצצים דק.
- 3. לתוך צנצנת מכניסים יחד את הפלפלים הקצוצים ושיני השם הקצוצות, סוחטים מעליהם מיץ לימון, מוסיפים שמן זית כמעט עד כיסוי ומתבלים במלח.
- 4. מערבבים הכל ומגישים מעל הצ'וריסו עם סלסה קריאולה. ניתן לשמור סגור במקרר עד חודש.