סלסה ורדה
סלסה ורדה של אבי קונפורטי, שף מסעדת "צפרה"
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-6 סועדים:
- 1 ק"ג עגבניות מסוג טומטילוס ללא המעטפת החיצונית היבשה
- 3/4 כוס עלי כוסברה
- 1/2 כוס בצל לבן קצוץ
- 2 צ'ילי הלופיניו ירוק טרי נקי מעוקץ וגרעינים
- מיץ מ-2 לימונים או ליים
- סוכר
- מלח
אופן ההכנה
- 1. מביאים סיר עם מים לרתיחה.
- 2. חולטים את הטומטילוס במים הרותחים למשך דקה ומסננים.
- 3. מעבירים את כל המרכיבים לבלנדר ומערבבים בפולסים קצרים עד לקבלת תערובת סמיכה וחלקה.