וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלסה ורדה

סלסה ורדה של אבי קונפורטי, שף מסעדת "צפרה"

מתכון מאת: אבי קונפורטי, מערכת וואלה

פלפלים. ברני ארדוב
פלפלים

מצרכים למתכון

  • ל-6 סועדים:
  • 1 ק"ג עגבניות מסוג טומטילוס ללא המעטפת החיצונית היבשה
  • 3/4 כוס עלי כוסברה
  • 1/2 כוס בצל לבן קצוץ
  • 2 צ'ילי הלופיניו ירוק טרי נקי מעוקץ וגרעינים
  • מיץ מ-2 לימונים או ליים
  • סוכר
  • מלח

אופן ההכנה

  • 1. מביאים סיר עם מים לרתיחה.
  • 2. חולטים את הטומטילוס במים הרותחים למשך דקה ומסננים.
  • 3. מעבירים את כל המרכיבים לבלנדר ומערבבים בפולסים קצרים עד לקבלת תערובת סמיכה וחלקה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully