וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטו שום ירוק

הפסטו הזה טעים פשוט ככה על פרוסת לחם, אבל הוא מהווה גם בסיס עשיר בטעמים לרטבים שונים

מתכון מאת: אבנר לסקין, מערכת וואלה

פסטו שום ירוק, פארמה קולטורה. דרור עינב
פסטו שום ירוק, פארמה קולטורה

מצרכים למתכון

  • לצנצנת בינונית
  • 4-6 ראשי שום טרי עם עלים כמה שיותר ירוקים
  • מעט מלח גס
  • מעט מיץ לימון
  • בערך 1/4 כוס שמן זית

אופן ההכנה

  • 1.מסירים את ראשי השום ואת העלים הסיביים. משאירים רק את העלים הירוקים, הפנימיים והעדינים ואת החלק הפנימי של הגבעול קצת כמו בכרישה.
  • 2.קוצצים גס ומכניסים למעבד המזון עם מעט מלח גס. טוחנים היטב.
  • 3.מוסיפים את שמן הזית בזרזיף דקיק ובסבלנות עד לקבלת ממרח קרמי.
  • 4.מוסיפים מעט מיץ לימון לטעם ולשמירה על צבע ירוק ויפה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully