פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פסטו שום ירוק

      הפסטו הזה טעים פשוט ככה על פרוסת לחם, אבל הוא מהווה גם בסיס עשיר בטעמים לרטבים שונים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      פסטו שום ירוק, פארמה קולטורה (דרור עינב)
      פסטו שום ירוק, פארמה קולטורה (דרור עינב)

      מצרכים

      • לצנצנת בינונית
      • 4-6 ראשי שום טרי עם עלים כמה שיותר ירוקים
      • מעט מלח גס
      • מעט מיץ לימון
      • בערך 1/4 כוס שמן זית

      אופן ההכנה

      • 1.מסירים את ראשי השום ואת העלים הסיביים. משאירים רק את העלים הירוקים, הפנימיים והעדינים ואת החלק הפנימי של הגבעול קצת כמו בכרישה.
      • 2.קוצצים גס ומכניסים למעבד המזון עם מעט מלח גס. טוחנים היטב.
      • 3.מוסיפים את שמן הזית בזרזיף דקיק ובסבלנות עד לקבלת ממרח קרמי.
      • 4.מוסיפים מעט מיץ לימון לטעם ולשמירה על צבע ירוק ויפה.

      עוד מתכוני ירקות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -