מתכונים חמים

פסטו שום ירוק

הפסטו הזה טעים פשוט ככה על פרוסת לחם, אבל הוא מהווה גם בסיס עשיר בטעמים לרטבים שונים

מתכון מאת: אבנר לסקין, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

פסטו שום ירוק, פארמה קולטורה

מחשבון המרות

מצרכים

  • לצנצנת בינונית
  • 4-6 ראשי שום טרי עם עלים כמה שיותר ירוקים
  • מעט מלח גס
  • מעט מיץ לימון
  • בערך 1/4 כוס שמן זית
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1.מסירים את ראשי השום ואת העלים הסיביים. משאירים רק את העלים הירוקים, הפנימיים והעדינים ואת החלק הפנימי של הגבעול קצת כמו בכרישה.
  • 2.קוצצים גס ומכניסים למעבד המזון עם מעט מלח גס. טוחנים היטב.
  • 3.מוסיפים את שמן הזית בזרזיף דקיק ובסבלנות עד לקבלת ממרח קרמי.
  • 4.מוסיפים מעט מיץ לימון לטעם ולשמירה על צבע ירוק ויפה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully