- 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
-
- 2. פורסים את הכרישה לטבעות דקות, מחממים שמן זית במחבת ומאדים עד שהן נהיות שקופות. מוסיפים מלח ופלפל שחור, מערבבים קלות, ומורידים מהאש.
-
- 3. מערבבים בקערה גדולה את כל המצרכים של הקציצות (כולל הכרישה), למעט פירורי הלחם.
-
- 4. יוצרים קציצות גדולות ועגולות (בגודל של כחצי אגרוף).
-
- 5. טובלים את הקציצוץ בפירורי הלחם, ומניחים על גבי מגש אפייה המרופד בנייר אפייה.
-
- 6. אופים את הקציצות בתנור למשך 20 דקות או עד שהן משחימות היטב.
-
- 7. בינתיים מכינים את הצזיקי: קוצצים דק את המלפפונים, כותשים את השום ויוצקים את היוגורט. מתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל שחור.
-
- 8. מוציאים את הקציצות מן התנור, ומגישים לצד הצזיקי.