וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קציצות קישואים

קציצות אביביות חלביות בלי מאמץ

מתכון מאת: אורלי פלאי ברונשטיין, מערכת וואלה

קציצות קישואים של אורלי פלאי. נמרוד סונדרס
קציצות קישואים של אורלי פלאי

מצרכים למתכון

  • ל-25 קציצות:
  • 4 קישואים גדולים
  • 1 בצל
  • חופן עלי בזיליקום קצוצים
  • 1/3 כוס קוסקוס מוכן או פירורי לחם
  • 100 גרם גבינת פטה או בולגרית מפוררת
  • 3 ביצים
  • 1 שן שום גדולה כתושה
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • 1. מרסקים את הקישואים והבצל במעבד מזון או על פומפייה וסוחטים היטב מנוזלים. מערבבים בקערה עם שאר החומרים.
  • 2. מחממים מחבת טפלון עם מעט שמן ומטגנים קציצות עגולות ופחוסות. אם התערובת דלילה מדי מוסיפים עוד קוסקוס או פירורי לחם ואם היא יבשה עוד ביצה.
  • 3. לחילופין אפשר לאפות את הקציצות בתנור חם (190 מעלות) כ-20 דקות או עד לייצוב והזהבה.
  • גיוונים ושדרוגים
  • האופציה הבשרית: מוסיפים לתערובת 350 גרם בשר בקר טחון.
  • אפשר להחליף בזיליקום בנענע או שמיר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully