מרינדה לבשר בקר (סינטה ואנטרקוט)

מתכון של מסעדת המיטבר.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
סטייק של מסעדת מיטבק.
סטייק של מסעדת מיטבק

מצרכים

  • 1/2 כוס יין לבן יבש
  • חצי כוס שמן זית
  • חצי כפית מיץ לימון
  • כפית מלח
  • 1 בצל גדול מגורד
  • חצי כפית פלפל שחור טחון

אופן ההכנה

  • 1. מכניסים את המרכיבים לכלי ומערבבים היטב.
  • 2. את הבשר משרים במרינדה בכלי סגור ללילה שלם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully