מרינדה של רוזמרין, לימון ושום

מתכון מאת השפית קלודין קנדינוף ממסעדת 'קלודין'. מתכון בסיסי ופשוט להכנה מתאים לדגים, בשר ועוף ומשדרג כל מנגל לסעודה אמיתית.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
סטייק אנטרקוט של רשת פלקון.
סטייק אנטרקוט של רשת פלקון

מצרכים

  • 1 כוס שמן זית משובח
  • ½ כוס מיץ לימון טרי
  • 1 כף מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור טחון טרי
  • 6 ענפי רוזמרין טריים
  • 4 שיני שום קלופות פרוסות דק

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים היטב (אפשר בקערת הבלנדר) שמן, לימון, מלח, פלפל.
  • 2. מועכים קלות את הרוזמרין בעזרת מכתש ועלי ומוסיפים לתערובת יחד עם שיני השום.
  • הערה: ניתן לשמור במקרר לתקופה ארוכה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully