מרינדה של רוזמרין, לימון ושום
מתכון מאת השפית קלודין קנדינוף ממסעדת 'קלודין'. מתכון בסיסי ופשוט להכנה מתאים לדגים, בשר ועוף ומשדרג כל מנגל לסעודה אמיתית.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 כוס שמן זית משובח
- ½ כוס מיץ לימון טרי
- 1 כף מלח
- ¼ כפית פלפל שחור טחון טרי
- 6 ענפי רוזמרין טריים
- 4 שיני שום קלופות פרוסות דק
אופן ההכנה
- 1. מערבבים היטב (אפשר בקערת הבלנדר) שמן, לימון, מלח, פלפל.
- 2. מועכים קלות את הרוזמרין בעזרת מכתש ועלי ומוסיפים לתערובת יחד עם שיני השום.
- הערה: ניתן לשמור במקרר לתקופה ארוכה.