מרינדה של יין אדום, שום ותבלינים
מתכון של שף רונן דברת בלוך ממסעדת ג'ולסון בקומפלקס המלונות "הרודס", אילת. במקור המרינדה מגיעה עם אווז קונפי, אבל הוא מתאים גם לטלה או לבקר.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 בצלים סגולים, קצוצים
- 1/2 זר טימין
- 1/4 זר מרווה
- 1 כף פלפל אנגלי
- 1 כף תרמילי הל
- 1 כף גרגרי כוסברה
- 10 עלי דפנה
- כף פלפל שאטה
- 3 מקלות קינמון
- 3/4 בקבוק יין אדום יבש
- 2 ראשי שום חצויים
- קורט מלח גס
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את כל המרכיבים ומשרים את הבשר למשך לילה.
- 2. למחרת מכסים בשומן (שמן זית או שומן אווז) וצולים על הגריל