מתכונים חמים

חומוס מסבחה

צלחת חומוס אליבא דזקו ממסעדת "הקומפלט" שבתל אביב, שמראה שאפשר לצאת לחומוסיה כדי לאכול חומוס טוב, אבל אפשר בהחלט גם להכין אותו בבית.

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

חומוס מסבחה של אבו חסן - עלי קראוון

מחשבון המרות

מצרכים

  • 2 כפות טחינה גולמית
  • כף אחת של חומוס מוכן
  • 3 כפות גדולות (מצקת) גרגירי חומוס
  • מיץ מלימון אחד
  • שן שום אחת
  • פפריקה אדומה
  • פלפל שחור
  • שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. מכניסים את החומוס לתוך קערה (רצוי קערת מתכת). מוסיפים טחינה, לימון ושום ומערבבים לקבלת תערובת.
  • 2. מוסיפים גרגירי חומוס חמים אל תוך התערובת ומערבבים עד לקבלת תערובת חמה.
  • 3. מעבירים לצלחת, מוסיפים פפריקה אדומה קצת פלפל שחור ומעל הכל שמן זית. למסבחה חמה יותר ניתן לשים את קערת המתכת עם התערובת בתוך קערת מים חמים, ואז להגיש.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully