וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חומוס מסבחה

צלחת חומוס אליבא דזקו ממסעדת "הקומפלט" שבתל אביב, שמראה שאפשר לצאת לחומוסיה כדי לאכול חומוס טוב, אבל אפשר בהחלט גם להכין אותו בבית.

מתכון מאת: מערכת וואלה

חומוס מסבחה של אבו חסן - עלי קראוון. רותם דרוב
חומוס מסבחה של אבו חסן - עלי קראוון

מצרכים למתכון

  • 2 כפות טחינה גולמית
  • כף אחת של חומוס מוכן
  • 3 כפות גדולות (מצקת) גרגירי חומוס
  • מיץ מלימון אחד
  • שן שום אחת
  • פפריקה אדומה
  • פלפל שחור
  • שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. מכניסים את החומוס לתוך קערה (רצוי קערת מתכת). מוסיפים טחינה, לימון ושום ומערבבים לקבלת תערובת.
  • 2. מוסיפים גרגירי חומוס חמים אל תוך התערובת ומערבבים עד לקבלת תערובת חמה.
  • 3. מעבירים לצלחת, מוסיפים פפריקה אדומה קצת פלפל שחור ומעל הכל שמן זית. למסבחה חמה יותר ניתן לשים את קערת המתכת עם התערובת בתוך קערת מים חמים, ואז להגיש.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully