הגוואקמולי הלוהט מארה"ב

רשת צ'יפוטלה, רשת מסעדות גריל מקסיקני מצליחה מאוד בארה"ב, החליטה משום מה לחשוף את המתכון שלה לממרח האבוקדו האהוב שלה. ככה תכינו אותו בעצמכם בקלות.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
אבוקדו

מצרכים

  • 2 אבוקדו בשלים מזן האס (במסעדה משתמשים ב-48 אבוקדו לכל תערובת שמוכנה מספר פעמים ביום)
  • 2 כפיות מיץ ליים
  • 2 כפות כוסברה קצוצה
  • 1/4 כוס בצל אדום קצוץ קטן
  • 1/2 פלפל חלפניו עם הגרעינים, קצוץ דק
  • 1/4 כפית מלח גס

אופן ההכנה

  • 1. אחרי שבחרתם את האבוקדו המתאים - רך אך לא יותר מדי ובשל מספיק, בצבע ירוק כהה בפנים, יש לחתוך אותו לחצי ולהוציא בזהירות את הגלעין.
  • 2. בעזרת כפית רוקנו את האבוקדו והניחו אותו בקערה בינונית.
  • 3. ערבבו יחד עם מיץ הליים. הוסיפו מלח ובעזרת מזלג או מועך פירה – מעכו את התערובת עד היא אחידה וחלקה.
  • 4. קפלו פנימה את שאר המרכיבים וערבבו היטב. טעמו ושפרו את התיבול לפי טעמכם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully