גוואקמולי הכי טעים שיש
רשת צ'יפוטלה, רשת מסעדות גריל מקסיקני מצליחה מאוד בארה"ב, החליטה משום מה לחשוף את המתכון שלה לממרח האבוקדו האהוב שלה. ככה תכינו אותו בעצמכם בקלות בבית
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2אבוקדו בשלים, רצוי מזן האס
- 2כפיותמיץ ליים טרי או לימון
- 2כפיותעלי כוסברה קצוצים
- ¼בצל סגול קצוץ דק
- ½פלפל חלפיניו או פלפל חריף אחר, קצוץ דק
- ¼כפיתמלח גס
- מחשבון המרות
אופן ההכנה
איך מכינים גוואקמולי הכי טעים שיש?
- 1בוחרים את האבוקדו המתאים - רך אך לא יותר מדי ובשל מספיק, בצבע ירוק כהה בפנים.
- 2חותכים את האבקודו לחצי ומוציאים בזהירות את הגלעין. מרוקנים בעזרת כף את תוכנו של האבוקדו ומניחים אותו בקערה בינונית.
- 3מערבבים את האבוקודו יחד עם מיץ הליים. מוסיפים מלח ובעזרת מזלג או מועך פירה, מועכים את התערובת עד היא אחידה וחלקה.
- 4מערבבים פנימה את שאר המרכיבים. טועמים ומתקנים את התיבול לפי טעמכם.