וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גוואקמולי הכי טעים שיש

רשת צ'יפוטלה, רשת מסעדות גריל מקסיקני מצליחה מאוד בארה"ב, החליטה משום מה לחשוף את המתכון שלה לממרח האבוקדו האהוב שלה. ככה תכינו אותו בעצמכם בקלות בבית

מתכון מאת: לפי מתכון של רשת צ'יפוטלה, מערכת וואלה אוכל

אבוקדו. ShutterStock
אבוקדו

מצרכים למתכון

    • 2אבוקדו בשלים, רצוי מזן האס
    • 2כפיותמיץ ליים טרי או לימון
    • 2כפיותעלי כוסברה קצוצים
    • ¼בצל סגול קצוץ דק
    • ½פלפל חלפיניו או פלפל חריף אחר, קצוץ דק
    • ¼כפיתמלח גס

אופן ההכנה

איך מכינים גוואקמולי הכי טעים שיש?

  • 1
    בוחרים את האבוקדו המתאים - רך אך לא יותר מדי ובשל מספיק, בצבע ירוק כהה בפנים.
  • 2
    חותכים את האבקודו לחצי ומוציאים בזהירות את הגלעין. מרוקנים בעזרת כף את תוכנו של האבוקדו ומניחים אותו בקערה בינונית.
  • 3
    מערבבים את האבוקודו יחד עם מיץ הליים. מוסיפים מלח ובעזרת מזלג או מועך פירה, מועכים את התערובת עד היא אחידה וחלקה.
  • 4
    מערבבים פנימה את שאר המרכיבים. טועמים ומתקנים את התיבול לפי טעמכם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully