מרינדה צרפתית

מתכון של מסעדת "קימל".

מתכון מאת: מערכת וואלה!
מרינדה מתוקה. מאשה סקילי,
מרינדה מתוקה(צילום: מאשה סקילי)

מצרכים

  • 1 בקבוק יין קברנה
  • 'בוקה גרני'- זר תבליני ריח
  • 4 בצלי שאלוט חתוכים
  • 2 שיני שום פרוסות
  • 2 כפיות סוכר חום
  • מלח/פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  • מערבבים את החומרים ומשרים את נתחי הבשר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully