קרם זוקיני וארטישוק צלוי
זוקיני, תפוחי אדמה וארטישוק ויש לכם מנה קלילה - מתכון של דן זוארץ ממסעדת דלידה בת"א
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 סועדים:
- 5 זוקיני
- 1 תפו"א
- 3 כפות שמן זית
- מלח לפי הטעם
- 1 ארטישוק
- חופן קרוטונים
- מעט שום
- מעט עלי בזיליקום
אופן ההכנה
- 1. לקרם: קולפים 5 זוקיני ותפו"א אחד ומבשלים במים. לאחר ריכוך מסננים היטב וטוחנים עם שמן זית ומלח.
- 2. להגשה- ממלאים צלחת בקרם זוקיני, צורבים שלושה רבעי ארטישוק על מחבת או פלנצ'ה ומניחים על הקרם.
- 3. מוסיפים קרוטונים, עלי שום קצוצים ועלי בזיליקום.