וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרם זוקיני וארטישוק צלוי

זוקיני, תפוחי אדמה וארטישוק ויש לכם מנה קלילה - מתכון של דן זוארץ ממסעדת דלידה בת"א

מתכון מאת: מערכת וואלה

ארוחת החג של מסעדת דלידה. נמרוד סונדרס
ארוחת החג של מסעדת דלידה

מצרכים למתכון

  • ל-4 סועדים:
  • 5 זוקיני
  • 1 תפו"א
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח לפי הטעם
  • 1 ארטישוק
  • חופן קרוטונים
  • מעט שום
  • מעט עלי בזיליקום

אופן ההכנה

  • 1. לקרם: קולפים 5 זוקיני ותפו"א אחד ומבשלים במים. לאחר ריכוך מסננים היטב וטוחנים עם שמן זית ומלח.
  • 2. להגשה- ממלאים צלחת בקרם זוקיני, צורבים שלושה רבעי ארטישוק על מחבת או פלנצ'ה ומניחים על הקרם.
  • 3. מוסיפים קרוטונים, עלי שום קצוצים ועלי בזיליקום.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully