לביבות ירק פרסיות

אורלי פלאי מתקתקת לחנוכה לביבות ירק פרסיות עם קינואה ומנגולד שלוקח בדיוק עשר דקות להכין

מתכון מאת: אורלי פלאי ברונשטיין, מערכת וואלה!

מצרכים

  • ל-6 מנות:
  • צרור פטרוזיליה
  • צרור כוסברה
  • צרור שמיר
  • חצי צרור נענע ו/או טרגון
  • 4 גבעולי בצל ירוק
  • צרור עלי מנגולד
  • 4 ביצים
  • 1 כוס קינואה מבושלת
  • 2-3 כפות פירורי לחם (לא חובה)
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 כפית כורכום
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • להגשה:
  • לימון
  • שמנת
  • עירית קצוצה

אופן ההכנה

  • 1. קוצצים דק את עשבי התיבול והמנגולד. מערבבים בקערה עם הביצים, הקינואה, השום והתבלינים, ומערבבים.
  • 2. מחממים מחבת עם שמן, ויוצקים מתערובת הלביבות בעזרת כף, מטגנים, מזהיבים והופכים.
  • 3. מגישים עם לימון, שמנת ועירית.
  • לביבות בטטה אפויות

  • לביבות כרישה ובטטה

  • רושטי: לביבת תפו"א שוויצרית

  • כרוב צלוי בשלמותו

  • כרשה צלויה במחבת

  • סלט כרובית צלויה ושעועית מש

  • פולנטה פריכה בקרם קשיו

  • חצילים בתנור ברוטב טחינה אסייתי

  • דלורית ממולאת כל טוב

  • פטריות מוקפצות עם קינואה

  • פוטטו קווץ'

  • בטטות צלויות בסילאן

  • הצ'יפס של עומר מילר

  • תרד לימוני

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully