- 1. מחממים תנור ל-175 מעלות.
-
- 2.פותחים את גליל הבצק. ניתן להשאירו על הניילון שעוטף אותו. חותכים לחצי ומקבלים שני מלבני בצק בגודל 40*20 ס"מ בערך.
-
- 3.עובדים עם כל מלבן בנפרד- מורחים על מחצית מהבצק שכבה של ממרח שוקולד, סוגרים את החצי הריק על החלק המרוח בשוקולד ומהדקים מעט.
-
- 4. חותכים לרצועות בעובי של כ-1 ס"מ (יוצאות כ-15 יחידות מחצי חבילת בצק), מסלסלים את רצועות הבצק ע'י סיבובן,
- ומעצבים ללבבות על ידי שיבלול פנימה של הקצוות לכיוון המרכז.
-
- 5. מניחים על תבנית מרופדת נייר אפיה, מורחים בביצה טרופה, זורים שומשום/ סוכר לבן/ סוכר גבישי/ אגוזים טחונים
- ואופים עד להזהבה מלאה כ-25 דקות.מקררים לגמרי לפני ההגשה.ניתן לשמור אחרי קירור בתוך קופסה אטומה, כשבוע.