וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לבבות בצק פילאס שוקלדיים

לא צריך הרבה כדי לרומם את הנפש ואת הלב, אבל רצוי שיהיה שם שוקולד, וזה בדיוק מה שנעמה נויהואז אופה- עוגיות שלא מצריכות יותר משני מרכיבים בסיסיים: בצק ושוקולד במתכון מהיר וטעים

מתכון מאת: נעמה נויהאוז, מערכת וואלה!

לבבות בצק פילאס וממרח שוקולד. נמרוד סונדרס
לבבות בצק פילאס וממרח שוקולד

מצרכים למתכון

  • ל-30 לבבות או מקלונים פריכים
  • חבילת בצק פילאס מופשרת לילה במקרר
  • (ניתן להשתמש בבצק עלים ולרדד לעובי 2-3 מ"מ)
  • ממרח שוקולד
  • ביצה למריחה
  • שומשום/סוכר לבן/סוכר גבישי/אגוזים טחונים לפיזור.

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-175 מעלות.
  • 2.פותחים את גליל הבצק. ניתן להשאירו על הניילון שעוטף אותו. חותכים לחצי ומקבלים שני מלבני בצק בגודל 40*20 ס"מ בערך.
  • 3.עובדים עם כל מלבן בנפרד- מורחים על מחצית מהבצק שכבה של ממרח שוקולד, סוגרים את החצי הריק על החלק המרוח בשוקולד ומהדקים מעט.
  • 4. חותכים לרצועות בעובי של כ-1 ס"מ (יוצאות כ-15 יחידות מחצי חבילת בצק), מסלסלים את רצועות הבצק ע'י סיבובן,
  • ומעצבים ללבבות על ידי שיבלול פנימה של הקצוות לכיוון המרכז.
  • 5. מניחים על תבנית מרופדת נייר אפיה, מורחים בביצה טרופה, זורים שומשום/ סוכר לבן/ סוכר גבישי/ אגוזים טחונים
  • ואופים עד להזהבה מלאה כ-25 דקות.מקררים לגמרי לפני ההגשה.ניתן לשמור אחרי קירור בתוך קופסה אטומה, כשבוע.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully