- 1. מערבלים חמאה רכה עם סוכר לבן וחום כ- 3 דקות לקבלת מרקם קרמי.
-
- 2. מורידים מהדפנות בעזרת מרית ומוסיפים ביצה. מערבלים עוד 3 דקות.
-
- 3. מוסיפים את החומרים היבשים. מעבדים רק עד שמתקבל בצק.
-
- 4. מחלקים את הבצק ל 12-14 כדורים. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים (הכדורים משתטחים מעט), עוטפים בנילון ומעבירים למקרר למינימום שעתיים ועד חמישה ימים.
-
- 5. מחממים תנור ל-200 מעלות. טובלים כל כדור בסוכר מתובל בקינמון, מניחים בתבנית ואופים כ-10 דקות או עד שמזהיב מעט בקצוות ועדיין רך במרכז. כאמור, אפשר לאפות לזמן ממושך יותר (15-20 דקות) עד שהמאפה מתקשה והופך לעוגיה.