- 1. המילוי: מניחים את השוקולד והחמאה בקערה חסינת חום וממיסים יחד מעל סיר עם מים רותחים (שיטת באן מארי), עד לקבלת תערובת חלקה.
-
- 2. בסיר קטן נוסף מעל סיר עם מים רותחים (באותה שיטה) מחממים מעט את החלמונים יחד עם 60 גרם (כ-4 כפות) סוכר תוך כדי ערבוב בכף עץ, רק עד שהתערובת חמימה.
-
- 3. יוצקים את תערובת החלמונים לתוך קערת השוקולד, מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה ומסירים מהאש. מניחים להצטנן.
-
- 4. בקערת המיקסר מקציפים את החלבונים עם יתרת הסוכר במשך כ-2 דקות במהירות נמוכה. מוסיפים לחלבונים את תערובת השוקולד וממשיכים לערבל במהירות נמוכה. מוסיפים את אבקת הקקאו כף אחרי כף עד שהיא נטמעת בתערובת ומפסיקים את פעולת המיקסר. מערבבים מעט בכף עץ ומאחסנים במקרר למשך שעה.
-
- 5.הבצק: מניחים את החמאה והסוכר בקערה ומערבבים בכף עץ או במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את החלב וממשיכים לערבב עד שהוא נטמע בתערובת. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח עם הקקאו ומוסיפים לתערובת החמאה. ממשיכים ללוש רק עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומאחסנים במקרר במשך שעה.
-
- 6.מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 7.ממלאים ואופים: מוציאים את הבצק מהמקרר ומעבירים למשטח עבודה מקומח קלות. מרדדים במערוך למלבן דק בעובי 2-3 מ"מ וקורצים ממנו עיגולים בקוטר של כ-8 ס"מ. מניחים כף מהמילוי במרכז כל עיגול ומקפלים לצורת משולש. מהדקים את שולי הבצק ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. מחזירים לקירור ל-15 דקות.
-
- 8. אופים בתנור החם במשך 15-18 דקות עד שאזני ההמן מזהיבות. מוציאים מהתנור ומניחים להצטנן. מפזרים אבקת סוכר ומגישים.