- 1. מכינים את המלית: מביאים לרתיחה בסיר קטן את החלב ו-2 כפיות סוכר ומורידים מהאש.
-
- 2. במקביל, מקציפים בעזרת מטרפה את החלמונים עם שאר הסוכר ואר כך עם הקורנפלור.
-
- 3. תוך כדי ערבוב מזלפים מתערובת החלב אל תוך החלמונים עד שכשליש מהמסה נמצאת בקערת החלמונים (השוואת טמפרטורות).
-
- 4. מחזירים את כל המסה אל החלב שנשאר בסיר ומבשלים על אש קטנה תוך כדי ערבוב רציף עד לבעבוע ראשוני.
-
- 5. מכבים את האש, מוסיפים את החמאה וטורפים היטב למסה הומוגנית. מוסיפים את השוקולד והקקאו ומערבבים היטב עד לקבלת קרם חלק. מעבירים לכלי אחסון, מכסים את פני הקרם בניילון נצמד (מצמידים למניעת קרום). משהים כ-20 דקות בחוץ ומעבירים למקרר עד שקר לגמרי (הקרם יכול להחזיק כיומיים במקרר).
-
- 6. מכינים את הבצק: מערבבים את הקמח, אבקת השקדים, אבקת הסוכר והמלח כחצי דקה במיקסר. מוסיפים את קוביות חמאה ומערבלים בעזרת וו גיטרה עד לקבלת מרקם חולי.
-
- 7. מוסיפים את הביצים ומערבבים עד שהבצק מתגבש, בשלב זה לשים עוד כדקה, מוציאים מהמיקסר לשים מספר שניות ידנית, יוצרים מלבן בגודל מחברת לערך, עוטפים בניילון ומניחים מספר שעות במקרר.
-
- 8. מוציאים מהמקרר, לשים מעט להשוואת טמפרטורה ומרדדים לעובי של 2 מילימטר, קורצים לעיגולים בקוטר 6 ס"מ בערך. מניחים לשעה במקרר.
-
- 9. לפני זילוף מוציאים גם את המילוי מהמקרר ומרככים את הקרם בעזרת לקקן או במיקסר עם וו גיטרה ומערבבים עם שוקולד צ'יפס.
-
- 10. מזלפים בעזרת שק זילוף מעט מהמילוי (ככפית), אם אין שק זילוף אז בעזרת 2 כפיות.
-
- 11. צובטים לצורת משולש ומעבירים למקרר לשעתיים (את רבע שעה האחרונה עדיף לשים בפריזר).
-
- 12. מכניסים לתנור שחומם מראש ל170 מעלות לכ-10 דקות עד שהפינות מקבלות צבע חום בהיר.