- 1. מקלפים את תפוחי האדמה, וחותכים לקוביות.
-
- 2. מרתיחים מים בסיר, ומוסיפים אליהם מעט מלח (בערך 1/2 כף לליטר). מכניסים את תפוחי האדמה, מחכים לרתיחת המים שוב וממתינים עוד 5 דקות. במקביל, מערבבים את המיונז והסריראצ'ה, ומניחים בצד.
-
- 3. מכבים את האש, מסננים את תפוחי האדמה ומניחים בצד.
-
- 4. מחממים את שמן הטיגון בסיר רחב, ומטגנים את תפוחי האדמה (רצוי בשניים-שלושה סבבים. ככל שמכניסים יותר תפוחי אדמה לשמן החם, הטמפרטורה שלו יורדת ואפקט הטיגון נפגם).
-
- 5. בעזרת כף מחוררת, מוציאים את קוביות תפוחי האדמה לנייר סופג למשך חצי דקה, ואז מעבירים לקערה ומפזרים מעל את גבינת המנצ'גו ואת המיונז-סריראצ'ה שהכנו קודם לכן.
-
- קיצור דרך: ניתן לקנות צ'יפס מרובע קפוא (יש כאלו בסופר), ולוותר על כל תהליך הקילוף, החיתוך והבישול של תפוחי האדמה, וישר לטגן אותם.