וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תפוחי אדמה במעטה פיקנטי ופריך

תפוחי אדמה אפויים בסגנון פאקורה הודית

מתכון מאת: אורלי פלאי- ברונשטיין, מערכת וואלה

פאקורה: תפוחי אדמה מושלמים במעטה פריך. נמרוד סונדרס
פאקורה: תפוחי אדמה מושלמים במעטה פריך

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות
  • כ-12 תפוחי אדמה קטנים-בינוניים, חצויים לאורכם
  • 6 כפות קמח חומוס קלוי
  • 6 כפות מים
  • 2 כפות שמן
  • 1 כפית פפריקה
  • 1 כפית גראם מסאלה
  • שפע מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את קמח החומוס עם יתר החומרים לבלילה במרקם של יוגורט.
  • 2. מוסיפים את תפוחי האדמה, מערבבים אותם בבלילה לציפוי מיטבי.
  • 3. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים ב-190 מעלות כ- 40 דקות או עד שהתפודים רכים ושחומים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully