תפוחי אדמה במעטה פיקנטי ופריך
תפוחי אדמה אפויים בסגנון פאקורה הודית
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 מנות
- כ-12 תפוחי אדמה קטנים-בינוניים, חצויים לאורכם
- 6 כפות קמח חומוס קלוי
- 6 כפות מים
- 2 כפות שמן
- 1 כפית פפריקה
- 1 כפית גראם מסאלה
- שפע מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את קמח החומוס עם יתר החומרים לבלילה במרקם של יוגורט.
- 2. מוסיפים את תפוחי האדמה, מערבבים אותם בבלילה לציפוי מיטבי.
- 3. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים ב-190 מעלות כ- 40 דקות או עד שהתפודים רכים ושחומים.