- 1. מכינים את תפוחי האדמה במיקרו עד לריכוך מלא כפי שמופיע בהוראות היצרן שעל האריזה. במידה ומצאתם תפוחי אדמה קטנים שאינם ארוזים בשקית למיקרו ניתן פשוט לבשל במים חמים עם הקליפה, לסנן ולהחזיר לסיר על האש לייבוש סופי של הנוזלים.
-
- 2. מקררים היטב את תפוחי האדמה ומועכים מעט בעזרת מערוך או פטיש לשניצלים.
-
- 3. מחממים שמן לטיגון עמוק. אם ניתן למדוד רצוי להגיע לטמפרטורה של 180 מעלות. מטגנים את תפוחי האדמה בשמן. רצוי בשתיים-שלוש נגלות כדי לא להוריד את טמפרטורת השמן. ממתינים בסבלנות עד שתפוחי האדמה מקבלים גוון חום פריך ומוציאים לקערה מרופדת נייר סופג.
-
- 4. אחרי שסיימנו לטגן את כל תפוחי האדמה, בוזקים עליהם מלח, פלפל, מגרדים שן שום וקליפת לימון. מפזרים את הפטרוזיליה הקצוצה, משקשקים מעט את הקערה לערבוב קל ומגישים.