מתכונים חמים

צ'יפס תפוחי אדמה לעצלנים

נשנוש מטוגן מהיר לעצלנים כשהרוטב הוא שנותן את הטוויסט למנה

מתכון מאת: רונית אבידן שיינפלד ,מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

צ'יפס תפוחי אדמה מושלמים

מחשבון המרות

מצרכים

  • 1-2 שקיות תפוחי אדמה קטנים למיקרו
  • שמן לטיגון עמוק
  • שן שום
  • לימון עם קליפה יפה
  • מעט עלי פטרוזיליה קצוצים
  • מלח (אפשר לשלב מלח דק וגס)
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את תפוחי האדמה במיקרו עד לריכוך מלא כפי שמופיע בהוראות היצרן שעל האריזה. במידה ומצאתם תפוחי אדמה קטנים שאינם ארוזים בשקית למיקרו ניתן פשוט לבשל במים חמים עם הקליפה, לסנן ולהחזיר לסיר על האש לייבוש סופי של הנוזלים.
  • 2. מקררים היטב את תפוחי האדמה ומועכים מעט בעזרת מערוך או פטיש לשניצלים.
  • 3. מחממים שמן לטיגון עמוק. אם ניתן למדוד רצוי להגיע לטמפרטורה של 180 מעלות. מטגנים את תפוחי האדמה בשמן. רצוי בשתיים-שלוש נגלות כדי לא להוריד את טמפרטורת השמן. ממתינים בסבלנות עד שתפוחי האדמה מקבלים גוון חום פריך ומוציאים לקערה מרופדת נייר סופג.
  • 4. אחרי שסיימנו לטגן את כל תפוחי האדמה, בוזקים עליהם מלח, פלפל, מגרדים שן שום וקליפת לימון. מפזרים את הפטרוזיליה הקצוצה, משקשקים מעט את הקערה לערבוב קל ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully