מתכונים חמים

צ'יפס הולנדי

צ'יפס עם פטנט לאקסטרה פריכות

מתכון מאת: רות יולס, מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

פיש אנד צ'יפס

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-8 מנות:
  • 16 תפוחי אדמה אדומים בגודל בינוני, קלופים וחתוכים לצ'יפס
  • קערת מי קרח מלוחים
  • שמן צמחי לטיגון עמוק
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. משרים את הצ'יפס במי קרח במשך שעה. מייבשים היטב במגבת מטבח.
  • 2. מחממים את השמן ומטגנים את תפוחי האדמה עד שהם מזהיבים קלות אבל עדיין לא מוכנים.
  • 3. מוציאים בכף מחוררת ומעבירים למסננת.
  • 4. לפני הארוחה מחממים שוב את השמן ומטגנים קצרות את הצ'יפס עד שיזהיב. חשוב לטגן בכל פעם כמות קטנה, כדי שהצ'יפס יישאר פריך והחתיכות לא יידבקו זו לזו.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully