צ'יפס הולנדי

צ'יפס עם פטנט לאקסטרה פריכות

מתכון מאת: רות יולס, מערכת וואלה!
פיש אנד צ'יפס. אפיק גבאי
פיש אנד צ'יפס

מצרכים

  • ל-8 מנות:
  • 16 תפוחי אדמה אדומים בגודל בינוני, קלופים וחתוכים לצ'יפס
  • קערת מי קרח מלוחים
  • שמן צמחי לטיגון עמוק

אופן ההכנה

  • 1. משרים את הצ'יפס במי קרח במשך שעה. מייבשים היטב במגבת מטבח.
  • 2. מחממים את השמן ומטגנים את תפוחי האדמה עד שהם מזהיבים קלות אבל עדיין לא מוכנים.
  • 3. מוציאים בכף מחוררת ומעבירים למסננת.
  • 4. לפני הארוחה מחממים שוב את השמן ומטגנים קצרות את הצ'יפס עד שיזהיב. חשוב לטגן בכל פעם כמות קטנה, כדי שהצ'יפס יישאר פריך והחתיכות לא יידבקו זו לזו.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully