צ'יפס תפוחים כמו במסעדה
ספרו של מרטין קמיליירי, "אני רוצה לבשל לחברים שלי", מציע הפעלות כיפיות במטבח ועיצוב מקסים שידבר למבוגרים ולילדים כאחד
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 תפוחים
- 1 לימון
- ריבת פירות יער או רוטב פירות יער להגשה
אופן ההכנה
- 1. מקלפים את התפוחים, חותכים ל?2 ואז חותכים שוב כל חצי תפוח למקלונים, כמו צ'יפס.
- 2. חוצים את הלימון וסוחטים את המיץ על כל מקלוני התפוח, כדי שלא ישחירו.
- 3. מניחים את הצ'יפס על צלחת, ומעטרים בקצת ריבה או רוטב בצד, כאילו זה קטשופ, ואז מכריזים בקול סמכותי של רופא, שצ'יפס כאלה טובים לבריאות ואפשר לאכול אותם בכל יום!