- 1. שופכים את הקמחים לקערה, מוסיפים את המלח ואז מתחילים למזוג מים לאטלאט. בכל פעם מוסיפים עוד קצת.
-
- 2. מוסיפים את החמאה ולשים במשך כ10 דקות,
- עד לקבלת בצק אחיד.
-
- 3. מכסים במגבת ומניחים בצד למשך כ30 דקות.
-
- 4. מקמחים משטח עבודה בקמח לבן.
-
- 5. יוצרים מהבצק כדורים בגודל פינג פונג. מגלגלים מעט בין כפות הידיים, מועכים קלות ומשחררים. לשחרר כך כמה פעמים - התנועה הזו גורמת לצ'פאטי לתפוח מעט כאשר מניחים אותו על האש. מרדדים עיגולים בעובי של כ2 מ"מ.
- מחממים מחבת טפלון יבשה ומניחים בה את הצ'פאטי במשך כמה שניות מכל צד עד שמשחים.