וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פקורה

מתכון מהמטבח ההודי של מסעדת מא פאו. מבחר ירקות מטובלים ומצופים בבלילת קמח חומוס ומטוגנים בשמן עמוק. ניתן להשתמש בירקות שונים כגון פרוסות תפוחי אדמה, פלפלים חריפים ועלי תרד

מתכון מאת: ישראל יצחק, מערכת וואלה

הפקת אוכל הודי מטוגן של מסעדת מא פאו. דרור עינב
הפקת אוכל הודי מטוגן של מסעדת מא פאו

מצרכים למתכון

  • לירקות:
  • 1 חציל פרוס
  • 10 פרחי כרובית חלוטים במים
  • 2 יחות גמבה ירוקה חתוכה לקוביות
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כפית אבקת כמון
  • 1 כפית תבלין מסלה לדגים
  • מלח לפי הטעם
  • לבלילה :
  • 1 כוס קמח חומוס
  • קורט מלח
  • 1/4 כפית כורכום
  • מים לפי הצורך

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים היטב את הירקות יחד עם התבלינים בקערה עמוקה כך שיכוסו היטב.
  • 2. מכינים את הבלילה: מערבבים היטב את החומרים ומוסיפים בהדרגה מים עד לקבלת בלילה חלקה וסמיכה.
  • 3. מצפים את הירקות המטובלים בבלילה ומטגנים בשמן עמוק וחם עד לקבלת צבע זהוב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully