אוניון בהג'ה- לביבות הודיות
לביבות הודיות מקמח חומוס של מסעדת מא פאו
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- כ- 10 לביבות
- 3 בצלים לבנים בינוניים, קלופים ופרוסים דק לרצועות
- 2 פלפלים חריפים קצוצים דק
- 1 כפית גרגרי כמון שלמים
- 1/2 כפית כמון טחון
- 1 כוס קמח חומוס חופן כוסברה קצוצה
- מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
- 1.שמים את כל חומרי הגלם מלבד המלח עד לקבלת עיסה דביקה .
- 2. מוסיפים מלח כל פעם מעט לחלק מהתערובת כדי למנוע הצטברות של נוזלים בתערובת.
- 3. מטגנים בשמן עמוק עד לקבלת צבע זהוב ושחום.
- מקובל לאכול לצד צ'אטני כוסברהאו צ'אטני תמר הינדי חמצמץ .