פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      בטטה ווארה

      מתכון לתפוחי אדמה מטוגנים בקמח חומוס מהמטבח ההודי של מסעדת מא ופאו. את קמח החומוס ניתן לקנות בחנויות תבלינים, בשווקים או בחנויות מתמחות

      6 מדרגים / 2.4 כוכבים

      הפקת אוכל הודי מטוגן של מסעדת מא פאו (דרור עינב)
      הפקת אוכל הודי מטוגן של מסעדת מא פאו (דרור עינב)

      מצרכים

      • כ-15 יחידות
      • לתפוחי האדמה:
      • 1 ק"ג תפ"א אדומים מבושלים במים עם מעט מלח עד לריכוך מלא , מקולפים ומעוכים
      • 1 כפית גרגרי חרדל שחור
      • 1 כפית זרעי כמון שלמים
      • 5 שיני שום קצוצות
      • 2 פלפלים חריפים קצוצים דק
      • 1 כפית ג'ינגר קצוץ דק
      • 5 עלי קארי טריים (להשיג בחנויות בשווקים )
      • כפית כורכום
      • צרור כוסברה קצוצה
      • מלח לפי הטעם
      • לבלילת קמח חומוס:
      • 1 כוס קמח חומוס (ניתן למצוא בשווקים ובחנויות תבלינים הודיים)
      • 1/2 כפית מלח
      • 1/4 כפית כורכום
      • 1 כפית אבקת אפייה
      • מים לפי הצורך

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים שמן במחבת ומטגנים את זרעי החרדל והכמון עד שמשחים, מוסיפים עלי קארי, ג'ינגר, שום ופלפלים ומטגנים היטב.
      • 2.מתבלים בכורכום, מעט מלח ומוסיפים כוסברה קצוצה .
      • 3. מערבבים את תערובת התבלינים עם תערובת מחית תפוחי האדמה ויוצרים קציצות עגולות ובינוניות .
      • 4.מכינים בלילת קמח חומוס: מערבבים את חומרי הבלילה ומוסיפים מים (מעט כל פעם) עד לקבלת בלילה חלקה ולא דלילה.
      • 5.מצפים את כדורי תפוחי האדמה בבלילה ומטגנים בשמן עמוק וחם עד לקבלת צבע זהוב .

      עוד מתכוני מאפים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -