מתכונים חמים

מקלות זעתר וגבינה

רינת צדוק השף קונדיטורית ממאפיית לחמים לוקחת את לחם הקסטן שכה אהוב על ילדים, ויוצרת מתכון זריז שאוהב על הילדים וגם על ההורים

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

מאפיית לחמים (צילום: יח"צ, דניאל לילה)

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל32-40 מקלות
  • החלק הקשה של הלחם מהמתכון הקודם (מתוך 8-10 פרוסות, מכל פרוסה יוצאים 4 מקלות), רצוי לחם מאתמול
  • 3 כפות זעתר
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 150 גרם פרמזן מגורד
  • להגשה
  • ממרח לאבנה/ יוגורט /גבינה לבנה
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מורחים את המקלות בעזרת מברשת בחמאה.
  • 2. בתוך קערה מוסיפים את הזעתר והפרמזן ומנערים עד שכל המקלות מתכסים בתערובת.
  • 3. בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות מכניסים תבנית מרופדת בנייר אפייה ועליה המקלות למשך 8-10 דק' ומוציאים. מגישים עם לאבנה/יוגורט/גבינה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully