מקלות זעתר וגבינה
רינת צדוק השף קונדיטורית ממאפיית לחמים לוקחת את לחם הקסטן שכה אהוב על ילדים, ויוצרת מתכון זריז שאוהב על הילדים וגם על ההורים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל32-40 מקלות
- החלק הקשה של הלחם מהמתכון הקודם (מתוך 8-10 פרוסות, מכל פרוסה יוצאים 4 מקלות), רצוי לחם מאתמול
- 3 כפות זעתר
- 50 גרם חמאה מומסת
- 150 גרם פרמזן מגורד
- להגשה
- ממרח לאבנה/ יוגורט /גבינה לבנה
אופן ההכנה
- 1. מורחים את המקלות בעזרת מברשת בחמאה.
- 2. בתוך קערה מוסיפים את הזעתר והפרמזן ומנערים עד שכל המקלות מתכסים בתערובת.
- 3. בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות מכניסים תבנית מרופדת בנייר אפייה ועליה המקלות למשך 8-10 דק' ומוציאים. מגישים עם לאבנה/יוגורט/גבינה.