וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מקלות זעתר וגבינה

רינת צדוק השף קונדיטורית ממאפיית לחמים לוקחת את לחם הקסטן שכה אהוב על ילדים, ויוצרת מתכון זריז שאוהב על הילדים וגם על ההורים

מתכון מאת: מערכת וואלה

מאפיית לחמים. דניאל לילה,
מאפיית לחמים/דניאל לילה

מצרכים למתכון

  • ל32-40 מקלות
  • החלק הקשה של הלחם מהמתכון הקודם (מתוך 8-10 פרוסות, מכל פרוסה יוצאים 4 מקלות), רצוי לחם מאתמול
  • 3 כפות זעתר
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 150 גרם פרמזן מגורד
  • להגשה
  • ממרח לאבנה/ יוגורט /גבינה לבנה

אופן ההכנה

  • 1. מורחים את המקלות בעזרת מברשת בחמאה.
  • 2. בתוך קערה מוסיפים את הזעתר והפרמזן ומנערים עד שכל המקלות מתכסים בתערובת.
  • 3. בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות מכניסים תבנית מרופדת בנייר אפייה ועליה המקלות למשך 8-10 דק' ומוציאים. מגישים עם לאבנה/יוגורט/גבינה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully