פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      מקלות זעתר וגבינה

      רינת צדוק השף קונדיטורית ממאפיית לחמים לוקחת את לחם הקסטן שכה אהוב על ילדים, ויוצרת מתכון זריז שאוהב על הילדים וגם על ההורים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מאפיית לחמים (יח
      מאפיית לחמים (יח"צ , דניאל לילה)

      מצרכים

      • ל32-40 מקלות
      • החלק הקשה של הלחם מהמתכון הקודם (מתוך 8-10 פרוסות, מכל פרוסה יוצאים 4 מקלות), רצוי לחם מאתמול
      • 3 כפות זעתר
      • 50 גרם חמאה מומסת
      • 150 גרם פרמזן מגורד
      • להגשה
      • ממרח לאבנה/ יוגורט /גבינה לבנה

      אופן ההכנה

      • 1. מורחים את המקלות בעזרת מברשת בחמאה.
      • 2. בתוך קערה מוסיפים את הזעתר והפרמזן ומנערים עד שכל המקלות מתכסים בתערובת.
      • 3. בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות מכניסים תבנית מרופדת בנייר אפייה ועליה המקלות למשך 8-10 דק' ומוציאים. מגישים עם לאבנה/יוגורט/גבינה.

      עוד מתכוני לחמים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -