משולשי קינמון

רינת צדוק השף קונדיטורית ממאפיית לחמים לוקחת את לחם הקסטן שכה אהוב על ילדים, ויוצרת מתכון פשוט וקל שאהוב על ילדים במיוחד

מתכון מאת: מערכת וואלה!
מאפיית לחמים(צילום: דניאל לילה)

מצרכים

  • ל-8-10 משולשים
  • 4-5 פרוסות לחם
  • כף קינמון
  • 2 כפות סוכר
  • 50 גרם חמאה מומסת

אופן ההכנה

  • 1. חותכים כל פרוסה באלכסון לקבלת משולשים, חותכים את החלק הקשה.
  • 2. כל פרוסה מורחים בחמאה ומכניסים לטוסטר.
  • 3. מפזרים בנדיבות סוכר וקינמון ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully