וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טוסטוני צהובה ומטבל עגבניות

רינת צדוק השף קונדיטורית ממאפיית לחמים לוקחת את לחם הקסטן שכה אהוב על ילדים, ויוצרת מתכון פשוט וזרירז שאהוב על הילדים ועל ההורים

מתכון מאת: מערכת וואלה

מאפיית לחמים. דניאל לילה,
מאפיית לחמים/דניאל לילה

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 8-10 פרוסות לחם
  • 8-10 פרוסות גבינה צהובה / 200-250 גר' גבינה מגורדת
  • 50 גרם חמאה רכה
  • אביזרים משלימים: קורצן לבחירה וטוסטר ביתי.
  • למטבל עגבניות
  • 3 עגבניות בינוניות טריות
  • 1/2 כפית מלח
  • כפית שטוחה של סוכר חום/ לבן
  • כף שמן זית
  • מעט אורגנו לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את החלק הקשה מהלחם ומניחים בצד (נשתמש בו למתכון הבא).
  • 2. מהחלק הרך קורצים לבבות ומקבלים מכל פרוסה 2 לבבות זהים.
  • 3. קורצים מכל פרוסת גבינה לב ומקבלים 2 לבבות מפרוסה.
  • 4. מחברים כל לב מגבינה לזוג לבבות ומייצרים כריך. את החלק החיצוני העליון והתחתון מושחים בחמאה רכה
  • מכניסים את הלבבות לטוסטר עד לקבלת גוון זהוב.
  • 5. מגרדים 3 עגבניות בינוניות טריות ואדומות ומניחים בסיר. מוסיפים מלח, כפית שטוחה של סוכר, שמן זית ומעט אורגנו לפי הטעם. את כל המרכיבים מבשלים 2-3 דקות ומגישים לצד הטוסטונים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully