- 1. מערבבים את שני הקמחים עם שמרים בערך דקה במהירות גבוהה.
-
- 2. מוסיפים מים קרים, ולשים 4 דקות במהירות איטית.
-
- 3. מוסיפים קונפי שום, פלפל סודני כתוש, מיורן ומלח, ולשים במהירות גבוהה עוד 5-6 דקות עד שנוצר בצק מעולה.
-
- 4. מעבירים לקערה משומנת. מכסים את הבצק בשמן ומתפיחים כשעה וחצי.
-
- 5. מקמחים את המשטח בקמח מלא. פותחים את הבצק על המשטח. מפזרים בנדיבות את גבינת הפקורינו (או קשקבל או מנצ'גו) על הבצק, ומשאירים מעט בצד.
-
- 6. מקפלים את הבצק לשניים לאורכו, חותכים למלבנים בעובי 10 ס"מ. מפזרים מעל גבינה מגורדת בנדיבות.
-
- 7. מתפיחים כ-1/2 שעה נוספת מתחת לניילון.
-
- 8. אופים בתנור שחומם ל-220 מעלות כ-25 דקות. כדאי להגיש עם מרק חם.