פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ברוסקטה חציל קלוי וגבינה

      השף שי כהן מקבוצת נואר בברוסקטה חציל קלוי וגבינה כחולה

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      ברוסקטה (יח
      ברוסקטה (יח"צ , עומר ישראלי)

      מצרכים

      • כמות: עבור 4 מנות
      • מצרכים:
      • 4 פרוסות לחם צרפתי (או כל לחם שנשאר)
      • שמן זית
      • 4 חצילים קטנים או 2 בינוניים
      • חופן עלי כוסברה קצוצים
      • 2 צנוניות פרוסות דק
      • 1 בצל סגול חתוך דק
      • שמן זית
      • מיץ לימון
      • מלח אטלנטי
      • פלפל שחור
      • 2 כפות מיונז
      • 200 גרם גבינה כחולה (גורגונזולה, דנבלו, רוקפור)

      אופן ההכנה

      • 1. קולים את החצילים על מחבת יבשה, מעל אש הגז או בגריל. מניחים בתוך מסננת כדי שיגיר נוזלים ומקלפים.
      • 2. קולים את פרוסות הלחם עם מעט שמן זית משני צדדיו על מחבת או בטוסטר אובן.
      • 3. בינתיים מערבבים בקערה את פרוסות הצנונית והבצל עם עלי הכוסברה ומתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל.
      • 4. מורחים את פרוסות הלחם במיונז מניחים, מעל כל פרוסה חציל קלוי קטן או חצי חציל, מעליו מניחים מסלט הצנוניות והבצל ומעליו מפוררים את הגבינה הכחולה.

      עוד מתכוני ירקות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -