פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ברוסקטה חציל קלוי וגבינה

      השף שי כהן מקבוצת נואר בברוסקטה חציל קלוי וגבינה כחולה

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      ברוסקטה (יח
      ברוסקטה (יח"צ , עומר ישראלי)

      מצרכים

      • כמות: עבור 4 מנות
      • מצרכים:
      • 4 פרוסות לחם צרפתי (או כל לחם שנשאר)
      • שמן זית
      • 4 חצילים קטנים או 2 בינוניים
      • חופן עלי כוסברה קצוצים
      • 2 צנוניות פרוסות דק
      • 1 בצל סגול חתוך דק
      • שמן זית
      • מיץ לימון
      • מלח אטלנטי
      • פלפל שחור
      • 2 כפות מיונז
      • 200 גרם גבינה כחולה (גורגונזולה, דנבלו, רוקפור)

      אופן ההכנה

      • 1. קולים את החצילים על מחבת יבשה, מעל אש הגז או בגריל. מניחים בתוך מסננת כדי שיגיר נוזלים ומקלפים.
      • 2. קולים את פרוסות הלחם עם מעט שמן זית משני צדדיו על מחבת או בטוסטר אובן.
      • 3. בינתיים מערבבים בקערה את פרוסות הצנונית והבצל עם עלי הכוסברה ומתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל.
      • 4. מורחים את פרוסות הלחם במיונז מניחים, מעל כל פרוסה חציל קלוי קטן או חצי חציל, מעליו מניחים מסלט הצנוניות והבצל ומעליו מפוררים את הגבינה הכחולה.

      עוד מתכוני ירקות

      ברוסקטה חציל קלוי וגבינה
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -