מתכונים חמים

ברוסקטה חציל קלוי וגבינה

השף שי כהן מקבוצת נואר בברוסקטה חציל קלוי וגבינה כחולה

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

ברוסקטה

מחשבון המרות

מצרכים

  • כמות: עבור 4 מנות
  • מצרכים:
  • 4 פרוסות לחם צרפתי (או כל לחם שנשאר)
  • שמן זית
  • 4 חצילים קטנים או 2 בינוניים
  • חופן עלי כוסברה קצוצים
  • 2 צנוניות פרוסות דק
  • 1 בצל סגול חתוך דק
  • שמן זית
  • מיץ לימון
  • מלח אטלנטי
  • פלפל שחור
  • 2 כפות מיונז
  • 200 גרם גבינה כחולה (גורגונזולה, דנבלו, רוקפור)
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. קולים את החצילים על מחבת יבשה, מעל אש הגז או בגריל. מניחים בתוך מסננת כדי שיגיר נוזלים ומקלפים.
  • 2. קולים את פרוסות הלחם עם מעט שמן זית משני צדדיו על מחבת או בטוסטר אובן.
  • 3. בינתיים מערבבים בקערה את פרוסות הצנונית והבצל עם עלי הכוסברה ומתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל.
  • 4. מורחים את פרוסות הלחם במיונז מניחים, מעל כל פרוסה חציל קלוי קטן או חצי חציל, מעליו מניחים מסלט הצנוניות והבצל ומעליו מפוררים את הגבינה הכחולה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully