וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ברוסקטה חציל קלוי וגבינה

השף שי כהן מקבוצת נואר בברוסקטה חציל קלוי וגבינה כחולה

מתכון מאת: מערכת וואלה

ברוסקטה. עומר ישראלי,
ברוסקטה/עומר ישראלי

מצרכים למתכון

  • כמות: עבור 4 מנות
  • מצרכים:
  • 4 פרוסות לחם צרפתי (או כל לחם שנשאר)
  • שמן זית
  • 4 חצילים קטנים או 2 בינוניים
  • חופן עלי כוסברה קצוצים
  • 2 צנוניות פרוסות דק
  • 1 בצל סגול חתוך דק
  • שמן זית
  • מיץ לימון
  • מלח אטלנטי
  • פלפל שחור
  • 2 כפות מיונז
  • 200 גרם גבינה כחולה (גורגונזולה, דנבלו, רוקפור)

אופן ההכנה

  • 1. קולים את החצילים על מחבת יבשה, מעל אש הגז או בגריל. מניחים בתוך מסננת כדי שיגיר נוזלים ומקלפים.
  • 2. קולים את פרוסות הלחם עם מעט שמן זית משני צדדיו על מחבת או בטוסטר אובן.
  • 3. בינתיים מערבבים בקערה את פרוסות הצנונית והבצל עם עלי הכוסברה ומתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל.
  • 4. מורחים את פרוסות הלחם במיונז מניחים, מעל כל פרוסה חציל קלוי קטן או חצי חציל, מעליו מניחים מסלט הצנוניות והבצל ומעליו מפוררים את הגבינה הכחולה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully