פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      הברוסקטה של אבי ביטון

      אבי ביטון, השף של מסעדת "אדורה" שבתל אביב, מגיש לכם ברוסקטה ים תיכונית ייחודית עם ארטישוק, אנשובי, אגוזים קלויים ופרמז'ן.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      בבושקה הפקות

      מצרכים

      • ל-4 סועדים:
      • כוס תחתיות ארטישוק חלוטות וחתוכות לקוביות קטנות
      • 2 עגבניות קלופות וללא גרעינים חתוכות לקוביות קטנות
      • 10 זיתי קלמטה מגולענים
      • 3 פילטים של אנשובי
      • חופן אגוזים קלויים קצוצים
      • מיץ מלימון אחד
      • שמן זית
      • מלח, פלפל
      • להגשה:
      • בגט
      • גילופי פרמז'ן

      אופן ההכנה

      • 1. מעבירים לקערה את קוביות לבבות הארטישוק החלוטים (אפשר בהחלט להשתמש בלבבות קפואים ומוכנים מראש) ביחד עם שאר המרכיבים: עגבניות, אגוזים, אנשובי, זיתים מגולענים, מלח ופלפל שחור גרוס. חשוב מאוד לא להגזים עם המלח שכן האנשובי מלוח גם ככה.
      • 2. מתבלים עם מיץ לימון ושמן זית, ומערבבים היטב.
      • 3. פורסים את הבגט לפרוסות, ומזלפים עליהן שמן זית. מחממים מחבת וקולים בה את הפרוסות עד השחמה.
      • 4. מניחים את הפרוסות בצלחת, מסדרים מעליהן ערימה נאה של הסלט ומגלפים מעל פרמז'ן. מומלץ להגיש לצד כוס יין צונן.

      עוד מתכוני ירקות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -