מתכונים חמים

הברוסקטה של אבי ביטון

אבי ביטון, השף של מסעדת "אדורה" שבתל אביב, מגיש לכם ברוסקטה ים תיכונית ייחודית עם ארטישוק, אנשובי, אגוזים קלויים ופרמז'ן.

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה! NEWS
  • קל להכנה

(בבושקה הפקות

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4 סועדים:
  • כוס תחתיות ארטישוק חלוטות וחתוכות לקוביות קטנות
  • 2 עגבניות קלופות וללא גרעינים חתוכות לקוביות קטנות
  • 10 זיתי קלמטה מגולענים
  • 3 פילטים של אנשובי
  • חופן אגוזים קלויים קצוצים
  • מיץ מלימון אחד
  • שמן זית
  • מלח, פלפל
  • להגשה:
  • בגט
  • גילופי פרמז'ן
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מעבירים לקערה את קוביות לבבות הארטישוק החלוטים (אפשר בהחלט להשתמש בלבבות קפואים ומוכנים מראש) ביחד עם שאר המרכיבים: עגבניות, אגוזים, אנשובי, זיתים מגולענים, מלח ופלפל שחור גרוס. חשוב מאוד לא להגזים עם המלח שכן האנשובי מלוח גם ככה.
  • 2. מתבלים עם מיץ לימון ושמן זית, ומערבבים היטב.
  • 3. פורסים את הבגט לפרוסות, ומזלפים עליהן שמן זית. מחממים מחבת וקולים בה את הפרוסות עד השחמה.
  • 4. מניחים את הפרוסות בצלחת, מסדרים מעליהן ערימה נאה של הסלט ומגלפים מעל פרמז'ן. מומלץ להגיש לצד כוס יין צונן.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully