מתכונים חמים

באגט ארטישוק ומוצרלה

אין הרבה דברים שמתאימים יותר ליום קיץ חם, מאשר סנדוויץ' מרענן. הארטישוקים בצירוף הבזיל והמוצרלה הטרייה שולחים את בלוטות הטעם היישר למעדנייה קטנה ברחובות של רומא.

מתכון מאת: וואלה!, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

כריכים בקופיטרי

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-3 סועדים:
  • באגט איטלקי
  • 2½ כפות ממרח ארטישוק
  • 3 כדורי מוצרלה איכותית פרוסות לטבעות
  • 8 לבבות ארטישוק
  • 12 עלי בזיליקום טריים
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הבאגט לאורכו ומורחים את ממרחי הארטישוק.
  • 2. מוסיפים את פרוסות המוצרלה, לבבות הארטישוק ועלי הבזיליקום.
  • 3. סוגרים את הבגט, חותכים ל-3 חלקים שווים.
  • 4. מומלץ לחמם את הכריך מעט לפני ההגשה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully