באגט ארטישוק ומוצרלה
אין הרבה דברים שמתאימים יותר ליום קיץ חם, מאשר סנדוויץ' מרענן. הארטישוקים בצירוף הבזיל והמוצרלה הטרייה שולחים את בלוטות הטעם היישר למעדנייה קטנה ברחובות של רומא.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-3 סועדים:
- באגט איטלקי
- 2½ כפות ממרח ארטישוק
- 3 כדורי מוצרלה איכותית פרוסות לטבעות
- 8 לבבות ארטישוק
- 12 עלי בזיליקום טריים
אופן ההכנה
- 1. חותכים את הבאגט לאורכו ומורחים את ממרחי הארטישוק.
- 2. מוסיפים את פרוסות המוצרלה, לבבות הארטישוק ועלי הבזיליקום.
- 3. סוגרים את הבגט, חותכים ל-3 חלקים שווים.
- 4. מומלץ לחמם את הכריך מעט לפני ההגשה.