פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      באגט ארטישוק ומוצרלה

      אין הרבה דברים שמתאימים יותר ליום קיץ חם, מאשר סנדוויץ' מרענן. הארטישוקים בצירוף הבזיל והמוצרלה הטרייה שולחים את בלוטות הטעם היישר למעדנייה קטנה ברחובות של רומא.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      כריכים בקופיטרי (אפיק גבאי)
      כריכים בקופיטרי (אפיק גבאי)

      מצרכים

      • ל-3 סועדים:
      • באגט איטלקי
      • 2½ כפות ממרח ארטישוק
      • 3 כדורי מוצרלה איכותית פרוסות לטבעות
      • 8 לבבות ארטישוק
      • 12 עלי בזיליקום טריים

      אופן ההכנה

      • 1. חותכים את הבאגט לאורכו ומורחים את ממרחי הארטישוק.
      • 2. מוסיפים את פרוסות המוצרלה, לבבות הארטישוק ועלי הבזיליקום.
      • 3. סוגרים את הבגט, חותכים ל-3 חלקים שווים.
      • 4. מומלץ לחמם את הכריך מעט לפני ההגשה.

      עוד מתכוני כריכים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -