וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

באגט ארטישוק ומוצרלה

אין הרבה דברים שמתאימים יותר ליום קיץ חם, מאשר סנדוויץ' מרענן. הארטישוקים בצירוף הבזיל והמוצרלה הטרייה שולחים את בלוטות הטעם היישר למעדנייה קטנה ברחובות של רומא.

מתכון מאת: וואלה!, מערכת וואלה!

כריכים בקופיטרי. אפיק גבאי
כריכים בקופיטרי

מצרכים למתכון

  • ל-3 סועדים:
  • באגט איטלקי
  • 2½ כפות ממרח ארטישוק
  • 3 כדורי מוצרלה איכותית פרוסות לטבעות
  • 8 לבבות ארטישוק
  • 12 עלי בזיליקום טריים

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הבאגט לאורכו ומורחים את ממרחי הארטישוק.
  • 2. מוסיפים את פרוסות המוצרלה, לבבות הארטישוק ועלי הבזיליקום.
  • 3. סוגרים את הבגט, חותכים ל-3 חלקים שווים.
  • 4. מומלץ לחמם את הכריך מעט לפני ההגשה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully