- 1. מערבבים את הקמח עם המלח, השום והפטרוזיליה ומוסיפים את המים בהדרגה לפי הצורך.
- 2. לשים כ-10 דקות עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה.
- 3.. לפני הארוחה, מחממים מחבת, קורצים מהבצק עיגולים קטנים, פותחים ומרדדים לפיתות עגולות ומניחים על המחבת החמה ל-1-2 דקות מכל צד.
- אופן הכנת הבאג'י:
- 1. מבשלים את תפוחי האדמה עם הקליפה עד שהם רכים (בערך 20-30 דקות). מקלפים וחותכים לקוביות.
- 2. מחממים סיר עם שמן קנולה ומוסיפים את גרגירי החרדל, זרעי הכמון, הפלפל החריף, הכורכום, עלי הקארי והשום ומטגנים יחד 1-2 דקות הזהבה כדי להוציא מהם את הארומה והריחות.
- 3. מוסיפים את תפוח האדמה, מערבבים מתובלים במעט מלח גס.
- 4. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומגישים בתוך נאן.