פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      לחם הודי במילוי באג'י

      הבשלנית שרית אליהו אינדפורקר מכינה נאן ביתי מתובל ובתוכו היא מגישה תבשיל תפוחי אדמה פיקנטי

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      באג'י הודי ( , אלון מסיקה)
      באג'י הודי ( , אלון מסיקה)

      מצרכים

      • נאן הודי
      • כמות: 20 יח'
      • מצרכים:
      • 2 כוסות קמח מלא
      • 2 כוסות קמח רגיל
      • 1/2 כפית מלח
      • 1- 3/4 כוס מים פושרים
      • 2 שיני שום כתושות
      • צרור כוסברה קצוץ עם גבעולים (או פטרוזיליה או נענע או בצל ירוק)
      • באג'י: תבשיל תפוחי אדמה
      • מצרכים לבאג'י:
      • 5 תפוחי אדמה בקליפתם
      • שמן קנולה
      • 1 פלפל חריף ירוק קצוץ (לפי הטעם)
      • 2 שיני שום
      • צרור כוסברה
      • כף גרגירי חרדל שלמים שחורים
      • 1/2 כפית גרגרי כמון
      • 1/2 כפית כורכום
      • 4-5 עלי קארי יבשים או טריים (אם משיגים)
      • צרור כוסברה קצוץ
      • מלח

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים את הקמח עם המלח, השום והפטרוזיליה ומוסיפים את המים בהדרגה לפי הצורך.
      • 2. לשים כ-10 דקות עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה.
      • 3.. לפני הארוחה, מחממים מחבת, קורצים מהבצק עיגולים קטנים, פותחים ומרדדים לפיתות עגולות ומניחים על המחבת החמה ל-1-2 דקות מכל צד.
      • אופן הכנת הבאג'י:
      • 1. מבשלים את תפוחי האדמה עם הקליפה עד שהם רכים (בערך 20-30 דקות). מקלפים וחותכים לקוביות.
      • 2. מחממים סיר עם שמן קנולה ומוסיפים את גרגירי החרדל, זרעי הכמון, הפלפל החריף, הכורכום, עלי הקארי והשום ומטגנים יחד 1-2 דקות הזהבה כדי להוציא מהם את הארומה והריחות.
      • 3. מוסיפים את תפוח האדמה, מערבבים מתובלים במעט מלח גס.
      • 4. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומגישים בתוך נאן.

      עוד מתכוני לחמים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -