וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לחם הודי במילוי באג'י

הבשלנית שרית אליהו אינדפורקר מכינה נאן ביתי מתובל ובתוכו היא מגישה תבשיל תפוחי אדמה פיקנטי

מתכון מאת: מערכת וואלה

באג'י הודי. אלון מסיקה,
באג'י הודי/אלון מסיקה

מצרכים למתכון

  • נאן הודי
  • כמות: 20 יח'
  • מצרכים:
  • 2 כוסות קמח מלא
  • 2 כוסות קמח רגיל
  • 1/2 כפית מלח
  • 1- 3/4 כוס מים פושרים
  • 2 שיני שום כתושות
  • צרור כוסברה קצוץ עם גבעולים (או פטרוזיליה או נענע או בצל ירוק)
  • באג'י: תבשיל תפוחי אדמה
  • מצרכים לבאג'י:
  • 5 תפוחי אדמה בקליפתם
  • שמן קנולה
  • 1 פלפל חריף ירוק קצוץ (לפי הטעם)
  • 2 שיני שום
  • צרור כוסברה
  • כף גרגירי חרדל שלמים שחורים
  • 1/2 כפית גרגרי כמון
  • 1/2 כפית כורכום
  • 4-5 עלי קארי יבשים או טריים (אם משיגים)
  • צרור כוסברה קצוץ
  • מלח

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את הקמח עם המלח, השום והפטרוזיליה ומוסיפים את המים בהדרגה לפי הצורך.
  • 2. לשים כ-10 דקות עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה.
  • 3.. לפני הארוחה, מחממים מחבת, קורצים מהבצק עיגולים קטנים, פותחים ומרדדים לפיתות עגולות ומניחים על המחבת החמה ל-1-2 דקות מכל צד.
  • אופן הכנת הבאג'י:
  • 1. מבשלים את תפוחי האדמה עם הקליפה עד שהם רכים (בערך 20-30 דקות). מקלפים וחותכים לקוביות.
  • 2. מחממים סיר עם שמן קנולה ומוסיפים את גרגירי החרדל, זרעי הכמון, הפלפל החריף, הכורכום, עלי הקארי והשום ומטגנים יחד 1-2 דקות הזהבה כדי להוציא מהם את הארומה והריחות.
  • 3. מוסיפים את תפוח האדמה, מערבבים מתובלים במעט מלח גס.
  • 4. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומגישים בתוך נאן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully