מתכונים חמים

כרובית, אפונה ותפוחי אדמה בקארי

עאלק אלו גובי. מתכון מפורום וואלה! אוכל

מתכון מאת: מערכת וואלה!
  • 30 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

כרובית בקארי (ניצי פורום אוכל) (צילום: מערכת וואלה!)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 1/2 כרובית מופרדת לפרחים קטנטנים
  • 1/2 שקית אפונה קפואה
  • 2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
  • 1 כפית גדושה קארי
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית אבקת שום
  • 1 כפית שבבי צ'ילי
  • מלח
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מאדים את הבצל במעט שמן. מוסיפים את הכורכום ומערבבים יחד. מוסיפים את הכרובית מופרדת לפרחים הכי קטנים. מערבבים.
  • 2. מוסיפים את כל התבלינים ואת כל הירקות. מוסיפים מים כך שהירקות יבצבצו מתוכם.
  • 3. מבשלים על אש גבוהה ואפשר גם ללא מכסה. המטרה היא שתפוחי האדמה יתרככו והכרובית לא תהפוך לעיסה.
  • מתקבל תבשיל מדהים קצת עוקצני בחריפותו, מתובל בטעם של קארי, עם רוטב טעים שתמיד אפשר להוסיף לו אורז או פיסות עוף או קציצות או גולש או מה שאוהבים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully