כריך גבינת עזים ואבוקדו
אם אתם מחפשים ארוחת בוקר קלילה, או כריך שכף לקחת לעבודה מבלי לדאוג לגבי כמות הקלוריות שלו, נסו לשלב קצת אבוקדו עם גבינת עיזים, ורוטב פסטו.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- מרכיבים ל-4 כריכים:
- 8 פרוסות לחם מחמצת איכותי
- 1 גליל גבינת עיזים איכותית פרוס לטבעות
- 2 אבוקדו בשלים חתוכים לרצועות
- 4 כפות רוטב פסטו
- 30 עלי תרד מוקפצים במחבת
אופן ההכנה
- 1. מורחים על הלחם ממרח פסטו.
- 2. מוסיפים את עיגולי גבינת העיזים, רצועת האבוקדו ועלי התרד.
- 3. מניחים את פרוסת הלחם השנייה מלמעלה ומגישים.