כריך גבינת עזים ואבוקדו

אם אתם מחפשים ארוחת בוקר קלילה, או כריך שכף לקחת לעבודה מבלי לדאוג לגבי כמות הקלוריות שלו, נסו לשלב קצת אבוקדו עם גבינת עיזים, ורוטב פסטו.

מתכון מאת: וואלה!, מערכת וואלה!
כריכים בקופיטרי. אפיק גבאי
כריכים בקופיטרי

מצרכים

  • מרכיבים ל-4 כריכים:
  • 8 פרוסות לחם מחמצת איכותי
  • 1 גליל גבינת עיזים איכותית פרוס לטבעות
  • 2 אבוקדו בשלים חתוכים לרצועות
  • 4 כפות רוטב פסטו
  • 30 עלי תרד מוקפצים במחבת

אופן ההכנה

  • 1. מורחים על הלחם ממרח פסטו.
  • 2. מוסיפים את עיגולי גבינת העיזים, רצועת האבוקדו ועלי התרד.
  • 3. מניחים את פרוסת הלחם השנייה מלמעלה ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully