- 1. מערבבים את כל חומרי הבצק למעט המלח.
-
- 2. כאשר הבצק מתחיל להתאחד, מוסיפים את המלח ולשים כ-10 דקות. חשוב ללוש היטב כדי לגרום לגלוטן להשתחרר.
-
- 3. מאחדים את הבצק לכדור, משמנים עם שמן זית ומתפיחים בקערה מכוסה כשעה או עד שהוא מכפיל את עצמו.
-
- 4. מחממים שמן במחבת רחבה, קורצים כדורים מהבצק (בגודל של כדור טניס) ומשטחים על גבי המחבת החמה לקוטר של כ-20 ס"מ.
-
- 5. כאשר הצד התחתון מזהיב ונוצרות בועיות אוויר, הופכים את הפוקאצ'ה ומזהיבים אותה מהצד השני.
-
- 6. מורידים מהמחבת, מקשטים בירקות קלויים, שמן זית, מלח פלפל שחור גרוס וגבינת פרמזן מגוררת, ומגישים.